Melekecre MonicaGeller bugün 17.haftama girdim canm,ağır iş yapmamaya dikkat ediyorum,ağır kaldırmıyorm, ilişkiye dikkat ediyoruz, surkeli yatmiyorum kızım olduğu için ,yatmak imkansız gib
nefessmommm MonicaGeller sağlıklı hayırlı bir evlat daha versin Allah dua edelim canım Allah sabır versin
MonicaGeller MMad siz test yaptırmadan mı bunları yaptırdınz. Bide şimdiki doktorunuz riskli gebelik doktoru mu. Yolun yarısını geçmişsnz. Ne güzel. İnşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Ben de kontrolüme gittiğimde soracağım bunları hep
MMad MonicaGeller ben bi hastanede yaptırdım fakat o tam pıhtılaşma testini yapkıyormuş yani çok bi anlamı olmadı yaptırmamızın dr um hamile kalıp gittiğimde kan pıhtılaşması testi verdik ama çıkmadı demiştim olsun önlem amaçlı kullnalım elimizde başka kozumuz kullnacak bi seçeneğimiz yok dedi o şekilde başlattı serumu da kendiniz bile alıp tanıdığınız varsa taktırabilirsiniz tüp bebek tedavisi görevlerde de bu serum kullanılıyomuş ama bence kerametimiz iğneden kaynaklı tabi rabbim nasip eder iğne aracı o ayrı da anladınız siz beni 🙏🏼 çok teşekkür ederim sizin de acınızın dinmesini yaranızın en güzel şekilde kapanmasını karnınızın kolunuzun dolmasını diliyorum ♥️
Minik1Civciv MonicaGeller çok teşekkür ederim canım. Beta sağlıklı artıyor mu diye baktım bi hafta ondan sonra eşime söyledim canım. Tek duamız sağlıklı ilerlemekti. Eşim benimle birlikte hastaneye geliyor ama doktorun yanına girmeye cesareti yok hala. Onun için sürekli video çekiyorum. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz canım. ♥️🤲🏼
MonicaGeller Minik1Civciv yazık ya çok korkmuş demek ki. Evet canım sağlıkla gelsinler o minikler başka bir dileğimiz yok 🙏
Defnesmomy MonicaGeller sağol balım canın sikilirda çok bunalmış hissederden yaz özelden ben hep burdayım 🌸🩷😘
MonicaGeller MMad ay bana da öyle bir doktor lazım. Ben de araştırıyorum da tüp bebek tedavisinde hep kullanılıyormuş serum fln. Vallahi inanın çok merak ediyorum kendimde ne var diye. İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Tabi herşey Allahtan ama biz her türlü önlemimizii alalım. Sonuçta bilim var. Gerisi Rabbime kalmış 🙏
Fderboz MonicaGeller kendini en mutsuz olarak niteleme bence Allah’a şükür eşin yanında 1 tane evladınız da varmış ne güzel. Kendini bu şekilde strese soktukça olacağı varsa da olmaz biraz olsun sakinlesmeye bak kafanı başka şeylerle dağıt. Sonra yine doktor tedavi ne gerekiyorsa yaparsınız. Ben şuan çocuk istiyorum diye (yaşım 38) duymadığım laf kalmadı koca tarafindan yalnız birakildim gerçek manada. İlk eşinden olan çocuğu el üstünde tutup benimkini istemiyor. Bir başıma birkaç haftaya doğuma gireceğim hatta milyon tane şey daha sayarım sana ama kendimi en mutsuz olarak adlandırmam kesinlikle. Bence biraz olumlu şeylere odaklan ve eşini gercekten sana destekle üzme.
MonicaGeller Fderboz daha çok yeni acım. İnsan iyimser düşünemiyor. Zaman herşeyin ilacı. Bi kaç ay sonra hafifler acım. Neden istemiyor ki eşiniz. Neden yanınızda değil. Ne denir böylesine de bilemiyorum. Siz kendinizi düşünün. Bebeğinizi düşünün. Eşiniz de hatası anlar inşallah en kısa zamanda
Yigit_Yagiz_Moms MonicaGeller genelde tiroid, kan pıhtılaşması, kromozom anormallikleri yüzünden düşük oluyor bu haftalarda. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıklı bir evlat daha nasip eder rabbim sana
MonicaGeller Yigit_Yagiz_Moms teşekkür ederim canım. Tiroidim düşük oluyor benim hamileliklerimde. Daha doğrusu tsh ım düşük oluyor. Ama normal zamanda sıkıntı yok. Bunun için de ilaç kullanıyorum
Fderboz MonicaGeller uzun mesele esim psikolojik olarak dengesiz diyelim. Bugün istedigini yarın istemiyor ya da beni kandırıyor artık ne bileyim düşün düşün isin içinden cikilmiyor. Ben de şuan elimden geldiğince bebeğime odaklanmaya calsiiyorum şu ana kadar 1 kuruş çocuk için masraf yapmamıştır herşeyini tamamladım sayılır gelmesini bekliyorum hayirlisiyla. İnşallah siizinde zamanla geçecek acınız kendinizi bu konuda yıpratmamaya çalışın 🙏
MonicaGeller Fderboz Allah yardımcınız olsun. Zordur öyle insanla uğraşmak. İnşallah en kısa zamanda düzelir diye ümit edelim. Evet zaman herşeyin ilacı.