Kediannesi1 Papatyaaammm00 benim tüp bebek doktorum keseyi gördükten sonra artık gebelik takibi yapan bir doktora görünmelisin demişti sonrasında öyle davam ettik daha da hiç görüşme gereği duymadık siz emin olmak istiyorsanız kan testi verin pıhtılaşma baktırın hem coraspin hem sabah akşam enox kullanıyorum ben mesela
Papatyaaammm00 Kediannesi1 Hangi kan testini vermem gerekiyor acaba ? Tüp benek doktorum kendisi her muayne sonrası görüşmek istediğini söylüyor tek doktor olsa işim daha kolaylaşacak sanırım. İşinde uzman diyede tüp bebek doktorunu dinlemek daha mantıklı geliyor. Çok arada kaldım.
Kediannesi1 Papatyaaammm00 evet bu kadar karışıklık olmazdı yada doktorlarınızı iletişime geçtirin benim tüp bebek doktorumla normal takip yapan doktorum da birbirini tanıyor düşük tehlikesi yaşadım doktorum hemen tüp bebek doktorumu aramıştı mesela kanaması var bu ilaçlara başladım daha önce progestan iğne yaptınız mı diye. testin adını bilmiyorum ama pıhtılaşma için derseniz doktorunuz anlar kan sulandırıcı da o yüzden veriliyor çünkü
Papatyaaammm00 Birbahargunu Bende bi kaç defa ara verdim. Şimdi tüp bebek doktoru iğneyi bıraktırdı ilaca devam dedi. Takip eden doktorda her gün iğneye devam 3 günde bir de ecoprin iç dedi. 🤷🏼♀️
Hanife4416 Papatyaaammm00 anladım yani aldığın ilacın fazlası her zaman zarardır genetik test de yapılmamış belki pıhtılaşma bozukluğun yok doktorlar ihtimalleri göz önünde bulundurarak vermişlerd çünkü tekrarlayan düşüklere testler yapılıyor 1 düşük sebebi kromozon Bozukluğuda olabilir bencede tedavi gördüğün doktoru dinle boşuna fazladan ilaç tüketmemis sağlığına zarar vermemiş olursun
Alizee Papatyaaammm00 uyuşmazlıklar oluyor tabi ki. Ama sebeplerini anlatıyorlar dediklerinin bana, ona göre ortak karar alıyoruz
Alizee Papatyaaammm00 mesela bir dr ecoprin atmamı söylemişti, diğeri tam tersi. Biri progestan kullanmamı söylemişti, diğerine ilettim evet başlayalım dedi. Mutlaka iletişime geçsinler, yada siz iletin dediklerini bir birlerine