Fnen Barismom sleepy hiç beğenmedim aşırı ince o fiyata bana göre hiç değmiyor zaten kalıpları da küçük Buda bir fiyat politikası, ilk bebeğimde molfix püre soft aldım bunda da onu alacağım
Barismom Papatyaaa__ ilk çocuğuma sleepy kullanmıştım yine sleepy alırım diye düşünüyorum ama tabi çok zaman geçti kalitesi hala aynı mı acaba 🙈
Barismom Mrvhrc123 inşallah uyar bebeklere pişik yapma ihtimali oldugu için çok stok yapma yanlısı değilim ama zamlarda stok yapmaya itiyor insanı🙈 1ve 2 beden kaç paket aldınjx
Mrvhrc123 Barismom adet olarak söyleyebilirim 1 numaradan 294 2 numaradan 462 adet aldım 3 numara almayı düşünmüyorum çünkü kilo aralıkları çok yakın 4 numara araştırıyorum suan 🙏
Barismom Fnen sleepy kalitesi iyiydi eğer bozduysa bilemem ama değişmediyse sanırım yine sleepy kullanırım
Fnen Barismom natural almıştım ben içinde küçük küçük sert toplar vardı ve nasıl anlatsam pamuk bir yerlere toplanmış gibiydi yani, belkide üretici firma kaynaklıdır bilmiyorum
Barismom Papatyaaa__ yine sleepy yolları gözüktü demek banada 🙈 suan en uygun migrosta alayım bikaç paket 😂😂
Barismom Fnen anladım belli o seri kaynaklıdır bilemedm ama sanırım alıp deneyeceğim olmazsa Baska marka arastırırım artk
Barismom Mrvhrc123 evet ya o kilo aralıklarının yakınlığı insanı düşündürüyor, önceden fiyatlar bu kadar yüksek değildi stok derdi olmuyordu şimdi stok yapmadan olmuyo🙈