Kediannesi1 Kubra00111 evet çok normal zaten hamileliğin ilk belirtisi de adet gecikmesidir ama bu süreçte kendinizi strese sokmamanız lazım ne kadar araştırıp düşünürseniz o kadar iyi
ELA22 Kubra00111 canim çatlama iğnesi öncesinde bi ilaç tedavisi oldumu igne vurmak için doktorunla öncesinde nasıl bi yol izlediniz
Kubra00111 ELA22 klomen kullandım canım ardından çatlatma iğnesi vurundum 22 mm boyutuna gelince bu sırada drum kürler önerdi onları yaptım
ELA22 Kubra00111 ne kadar süre kullandın klomeni ve sabah aksammı kullandın bana femara verdi doktorum 5 gün kullanıp kontrole gidicemde olgunlaşma durumuna göre çatlama iğnesi dedi
Kubra00111 Edakgndzzz hayıt tohumu çayı sabah akşam aç karnına artı havuç incir kürü ama Dr kontrolunde daha sağlıkli olur yumurta büyütüp çatlatma iğnesi yapıldı
Kubra00111 Yenidenanne_ hayıt tohumu çayı sabah akşam aç karnına artı havuç incir kürü ama Dr kontrolunde daha sağlıkli olur yumurta büyütüp çatlatma iğnesi yapıldı
Yenidenanne_ Kubra00111 dün klomen e başlattı bir hafta sonra geri gel dedi yumurta takibi yapıcaz dedi bende destekleyici şeyler de kullanayım diyorum teşekkür ederim
Kubra00111 Yenidenanne_ bana da klomen tedavisinde verdi canım o ilacı içerken her gün yapıyordum 8 incir 2 adet havuç iki ayrı tencerede yarımsar litre su ile iki ayrı tencere de kaynayıp soğumaya bırakılacaksoguyunca birleştirilip içilecek