SenaaaNurrrr Merhaba arkadaşlar.. İzmir Egepol hastanesine gebelik takibi için giden var mı ? Ve ya orada doğum yapmış olanınız? Doğum ücreti ne kadar ve memnun kaldınız mı ?
_mom3503 SenaaaNurrrr ben oraya takipliyim.8 yıl boyunca da orada çalıştım.Cidden doğum anlaminda iyi bir hastane fiyatları biraz pahalı olabilir ama gebelik için tavsiye ederim.Dogum 25 bin olmuş
BirVeraAnnesi35 SenaaaNurrrr ben egepolde doğum yaptım doktorum Bülent Tutgut Ay dı çok çok iyi bir doktordur ama şuanki hamileliğimde gitmiyorum çünkü şuan bile 24 bin gibi uçuk bi rakama çıkarmışlar benim doğumum kasımda 30 40 olur herhalde ama doktorum çok iyiydi tavsiye ederim
TuqbaArslan SenaaaNurrrr ben dışarıdan doktorumla egepole dogum için gidicem. 2 hafta önce konuştum fiyati, fiyatlar için görüşmelerimiz var zam olur mu olmaz mı şuan bilemiyoruz dediler. 37 haftalık oluyoruz yarım bakalım doğumda bize ne sürpriz yapicaklar
aslanprenses_ Benim doktorum da Egepolde. Şu anda yurt dışındayım ama 28 den sonra yine orda muayene olacağım ç. Muayene ücreti 750 tl civarındaydı. Doğum şu anda 25 binmiş.
SenaaaNurrrr _mom3503 zaten başka bir hastane aklıma gelmiyor oraya gidiyorum ama doğum ücretinin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum
SenaaaNurrrr BirVeraAnnesi35 gülsün soypaçacı doktorum daha 9 haftalık benim gerçi ama dediğiniz doktoru da duymuştum. Doğum ücreti de aşırı pahalilasmis