ikizleriminannesi İkizlerim 1 yaşında sezeryan oldum mecburen canım erken doğum yaptım riskim vardı zaten bebeklerimin yaşama riski azalıyordu anne karnında sıkışıyorlardı plasentanın patlama riski vardı o gün zaten kadın doktorunda randevum vardı doktorum hemen hastaneye gönderdi beni acil doğuma alındım ama zaten daha öncesinde evrak imzaladım spinal anestezi sezeryan doğum için ben normal doğum yapamazdım başka sıkıntılarım var daha öncede ameliyat geçirdim benim için tehlikeli durum oluşturabileceğinden normal doğum yapamam şimdi 3. Bebeğime hamileyim bunuda sezeryanla getireceğim dünyaya inşAllah ama ben hemen iyileştim doğumdan 24 saat sonra ayağa kalktım yürüdüm zorladım kendimi ve yürüdükçe ağrılarım hemen hafifledi yürümemek sürekli yatakta yatmak iyi değil ozaman ağrılar hiç hafiflemez hareketlenmek gerekiyor hemşirelerim sağolsun çok yardımcı oldular ayağa kalkmam için korkmamam gerektiğini ağrılarımın hemen hafifleyeceğini söylediler ve çok şükür 1 hafta içinde tüm ağrılarım yok oldu ben hemen atlattım ama tabi her kadının bünyesi farklı canım ben hiç korkmadım doğuma girerken daha öncede ameliyat geçirdiğim için bu duruma alışığım oyüzden sorun yaşamadım🥰Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah bebeklerini❤️