Kızlar avidite çalışılamadı ne demek oluyor yardımcı olurmusunuz

1dilek toxo ıgg negatifse avidite çalışılmıyor. Pozitifse avidite çalışılıp 4 ay geçmişe bakılıyor ve yüksek çıkarsa hamilelikten önce geçirmiş olabileceğiniz anlamına geliyor demişti dr.

-Elif123- benim anti toxoplazma ıgg negatif ıgm sınırda çıktı evde kedim var biraz ondan terddüt ettim avidite çalışılamadı diyo.Ama kedimin bütün aşıları yapılmış doktorum çok temas kurma bişey olmaz dedi

1dilek pozitif olmadığına sevindim. Benim ıgm pozitif ıgg negatif oyunca yalancı pozitiflik diyor bazı drlar. Benim de kayınvalidemin evinde kedi var. Ona da toxo testi yapıldı negatif çıktı. İnşAllah sizin bir şey yoktur ıgm pozitif değilmiş sonuçta.

-Elif123- ıgm değilde ıgg nin pozitif olması daha önceden geçirilmiş olduğunu gösteriyomuş çok okudum 10 gün o kadar stres yaptım ki anlatamam sadece kediye bağlamak yanlışmış yediğimiz sebze meyvelerin güzel yıkanmaması, tam pişmemiş et tüketimi bunlara hep bir etkenmiş.Rabbim istemedikçe hiç birşey olmaz ne kadar sakınırsan sakın.