DuyguKays Kızlar selam, iki aşı arası illa 1 ay olmak zorunda mı,bilginiz var mı? Yani bir kaç gün gecikme olabilir diye tahmin ediyorum umarım öyledir :)
bebikveben DuyguKays perşembe günü oldum aşı. Hemşire 1 ay sonra gel dedi, geçerse bişey olur mu demiştim olmaz dedi bana
Hatice_123456 DuyguKays 2. Tremester dönemi bitene kadar yapılıyor 6. Aydan sonra yapılmıyor diye biliyorum
Meryeminannesi20 DuyguKays Google’dan araştırma yapın haberlere çıktı aşılar toplatıldı diye aşılarda sorun çıkmış o yüzden toplatılmış ama bunu sağlık ocakları söylemiyor nedense
Meryeminannesi20 Hatice_123456 haberlerde çıktı bi araştırın isterseniz Google yazın çıkıyor zaten ama sağlık ocakları bunu söylemiyor niyeyse toplatıldı çünkü aşılarda sorun çıktı
Haticekhrm Ben hiç olmadım 30 haftalıgım bu gün gittim olmaya 24 ile 28 hafta arası son dedi ve olmadım sonra dogumu tetikliyormuş
dilan-62 Haticekhrm Bende hiç olmadım 29+3 teyim. Zararı var mı acaba olmamanın yada bundan sonra olmanın. Sizin bilginiz var mı bu konuda acaba . 😔
imrnx DuyguKays ben şehir dışında olacağımı belirtmiştim 1 hafta daha geç gelebilirsin demişti ama gittigim yerde vuruldum vaktinde
DuyguKays Meryeminannesi20 kontrol yapılmış tarihi geçen aşılar toplatılmış şimdi çıktım sağlık ocağından