Ayazz-A Merhaba hanımlar, park yatak “elele bonte 2 6in1 lüks anne yanı oyun parkı” aldım bebek arabasi ise “Kraft Onyx Nw Bebek Arabası travel sistem” aldım kulannan var mı yorumlari çok güzel ama bakalim bu hafta elime gelecek zam gelmeden sipariş verdim
Serennityyy Ayazz-A bende park yatağı aynı marka aldım daha kullanmadım ama kurulumunu yaptık oldukça güzel ve kaliteli bir ürün bebek arabasında yine aynı markayı tercih ettim hem hafif hemde sürüşü rahat 😌 güzel günlerde kullanım inşallah🌸
KuzeyinAnnesi10 Aysegul58 elele madre model aldım ben de canım 😘 ama alt açma yeri falan çok gereksizmiş keşke şuan ki aklım olsa almazdım direk düz modelini alırdım elele nin. Kalitesi çok güzel
EZeynepKkAkaln Bende aynı markanın aynı ürününü aldım henüz kullanmadım inşallah hayırlısıyla Haziran da doğumum 🤲🏻 kullananlar genelde iyi yorumları içine Yataşin twiny marka yatağını alacağım sünger iyi değil ileri seneleri düşündükce gerekecek erken almak en mantıklısı 😊
Aysegul58 KuzeyinAnnesi10 ay benimde aklimda o vardi aslinda simdi bakarken Elele Bonte 2 6in1 modelin ana kucagida var yaninda kullandi mi hanfendi memnun mu bi soraym dedim. Bana da alt acma yeri kullanilmaz gibi geldi ama 😂 bakalim yılbaşı gelmedn almak istiyorm
KuzeyinAnnesi10 Aysegul58 kesinlikle alın herseyi erkenden aldım 13 haftalık hamileydim iyi ki almışım çok şükür şimdi fiyalati uçuyor hele yeni yılda düşünemiyorum 🤯 ana kucağını ben dolaptan aldım orda kullanılmamış ürünlerden de bakabilirsin yıkanabilir da çok güzel. Reflu yatağını da dolaptan aldım canım çok yüksek fiyatlar vermektense.
Aysegul58 KuzeyinAnnesi10 aynen ya yılbaşındn sonra ucar fiyatlar suan da 4 bin kusur bu dediğim yatakta. Bakalim