Serpbars ferhpnar banada hep bişeyin yok dediler rahim filmi çektim kuzum her iki tüpümde kapalı çıktı açtılar bu ay femara + çatlatma kullandım bekliyorum bende ama eğer olmuyorsa bence ilk o yapılmalı
ferhpnar Serpbars sonradan tıkanıyor mu benim bir oğlum var birde kürtaj oldum Ekim sonunda Mart’ta korunmayı bıraktım.
Serpbars ferhpnar yani benim doktorum zor kapanır dedi ama tabi insan bilemez inşallah kapanmaz çünkü benimki yomalıydı diye çok ağrı oldu
kalorisizpatates Kivircikkuala 28-29 Temmuz görünüyor benim tarihim yumurtlama ve çatlamam oldu hayırlısı bakalım nasibimizde varsa🩷🫶🏻🤍
Kivircikkuala Serpbars ferhpnar Thebest_01 kalorisizpatates Bende bu gün kan verdim sağlık ocağına genel vitaminlerimi kontrol amaçlı bakalım ne durumdayım
ferhpnar Serpbars inşallah öyle birşey yoktur. Bi kaç ay bekleyeyim bakalım. Olmazsa onun için de giderim bi çünkü desem de çekmezler daha normal sayılıyor bu kadar ay olmaması
Serpbars ferhpnar benim evliliğimin 10. Ayı doktorum ilk dediği 1 yol dolmadan tedavi yapmayalım istersen dedi ben ısrar etmiştim tanıdıktı doktorumuz tamam dedi hızlandıralım o zaman
Kivircikkuala Serpbars amin aşkom ama benimki genel yani hcg için değil ameliyat oldum ya demir d vitamini folik asit falan
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala benimde 30 yada 31 olması gerekiyor geçen ay ovulasyon yaptım bu ay yapmadım uygulama ya göre yumurtlama günümde ve öncesinde yaptım bu günde değerlendirip beklemeye geçiyorum artık hayırlısı olsun canım hakkımızda 😊❤️