Razee Yareniko26 bizde 10+3 üz bişeyler almak için sabırsızlanıyorum bir de ilk gebeliğim kendimi Alışveriş yapmamak için zor tutuyorum
Yareniko26 Ne zaman başlasam bilemedim bende korkuyorum da bısı olur diye ama hersey de aşırı zamlanıyo
fizikcianne Yareniko26 hamileliğimin öğrendiğim ilk gün başladım ama ilk zamanlar ufak tefek şeyler alıyordum tabi :)
tazeanne___ Tulipati bende aynı şekilde 7 aylık olsun öyle başlıcam alışverişe hiç birşey almadım daha
Alizee Ben daha bir şey almadım. Allahın izniyle 8ci ayda alırım. 20+2 haftadayız. Alışveriş parasını her ay döviz yapıp biriktiriyorum. Ne kadar zam gelsede etkilenmiyeceğiz dövizden dolayı
Kbr_sn Yareniko26 kızıma 25 haftalık olmasıya bsy almdim bu bebeğe cinsiyeti belli olur olmaz alicam az az üst üste çok tutuyor kız bebiş olursa ztn bir iki yeni takım alırım Yeter cunku ablasının bordürü Yeni cicisi var 😂😂
Z_e_y_a_gul Yareniko26 İlk alışverişimiz cinsiyet belli olduktan sonra hemen gittik birkaç tane kıyafet aldık kızımıza 😊 ilk gebelik olunca insan kendini durduramıyormuş .büyük eşyaları da 27 haftamda falan başladım şu an 34 haftalığım hala bile eksiklerimiz var ama az kaldı 🤗