Firstmomfirstchild Anneler siz zıbın kaç tane aldınız :))) ben böyle hepsini almak istiyorum da abartmayayım 🙈🙈
fizikcianne Firstmomfirstchild bende her şeyden almak istiyorum işin içinden çıkamayacakmışız gibi hissediyorum 🤣
Allahkahretmesin1 Firstmomfirstchild 0-3 7-8 tane falan almıştım ama asla yetmiyor özellikle erkek bebek ise fazla fazla almanı tavsiye ederim hemen hemen her gün en az 1 defa altını açtığımda çişini yapıyor ister istemez zıbın ıslanıyor
Firstmomfirstchild fizikcianne birde cinsiyet tam olarak belli değil unisex zıbınlara bakıyorum daha 6 ayımiz var ama zamlanirsa diye korkuyorum bir yerden başlamak lazım. Yoksa her şeyi pahalı almış olacağım.
Firstmomfirstchild Allahkahretmesin1 🤣🤣🤣 tatlı bebişler ben yine az almayı düşünüyordum o zaman abartabilirim, yaşasın deneyimli anneler 💞💞💞
Allahkahretmesin1 Firstmomfirstchild 25 günlük oldu bebeğim ve kullandığım zıbınların haddi hesabı yok 😂😂 ha deyince de atıp yıkayamıyorsun ufacık olduğundan makinayı hemen doldurmuyor doldursa da yıkanması kuruması falan uzun iş 😂 ha bir de zıbınları klasik sadece alttan çıtçıtlı olanlardan değil de hem önden hem alttan çıtçıtlı olanlardan alırsan daha çok işini görür tam anlatamadım ama istersen linkini atarım bu modelin değişimi klasik zıbına göre daha kolay oluyor özellikle ilk zamanlar giydirip çıkartırken zorlanırsın
Hlycsr91 Peki kısa kol,uzun kol yada atlet nasıl almalıyoz acaba. Ekimde doğum yapacağım benimde aklım karışık.
bebegimveannesi_ Hlycsr91 bende ekim sonu kasım başı doğum yapacağım neyi ne kalınlıkta alacağımı bilemiyorum kenarda bekleyim öneri yazan olursa beni de haberdar edin lütfen 🙏
Firstmomfirstchild Hlycsr91 ben her çesidinden almaya karar verdim. Daha yeni 2 tane zıbın aldım biri uzun kol biri kisa kol muhakkak ihtiyaç olur diye düşünüyorum.
__mom1 Hlycsr91 giydirmesi kolay olsun diye ben kısa kol aldım sonuçta o atlet gibi üzerine kıyafet giyecek
Hlycsr91 Bende karışık kafama göre almaya karar verdim sadece yaza denk gelen ayları kısa kol ve sıfır kol alacağım.
__mom1 Firstmomfirstchild zıbın dediğiniz alttan çıtçıtlı body ise ben hastane çıkış içinde 2 adet ve ayrıca 3 adet olmak üzere geri kalan hiçbirini yenidoğan bedeninde almadım. 4 tane de 3 aylık aldım. Geri kalanı bol bol 6-9-12 ay. 😅 Başka şeylere de zıbın diyenler var şu alt üst takımlara falan eğer onlar değilse