melmelike Merhabalar normalde 6. Haftamdayım. 4. Haftamdayken hcg değerim 63.5 tu. Bugün sağlık ocağına gittiğimde doktorum daha çok düşük dedi. Açıkçası moralim bozuldu bu durum normal mi tehlike düşünmeli miyim?
anneoluyoruuumm16 melmelike ah canım benim 4.88 di. Negatif dediler bir hafta sonra 562 ile pozitif olduğunu öğrendim. Merak etme yükselir inşallah
melmelike Nur_50 tekrardan kan testi vermedim bugün sağlık ocağında oran düşük görülünce tekrar doktora yönlendirdiler kalp atışları ve ultrason sonuçlarının görülmesi gerektiğini belirttiler. Herhangi bir hastanenin acil bölümünden tekrar kontrol ettirebilir miyim bilginiz var mı
Dynbfofrt melmelike iki gün geçtiyse acil servislerde gebelik testi istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar
Mommybabyy melmelike mırın kırın yapıyorlar acilde insanı sinir ediyorlar ben kimyasal gebelikten şüpheleniyorum kanamam var diyerek yaptrdm testi arkamdan birisi de beta istedi acil de de kan tahlili yaptrmak adet oldu bugün diye söylenmeye başladılar hemen
Mommybabyy melmelike sağlık ocağına da heer zaman gidilmiyor çalışan biri olduğunuz zaman izin sıkıntı oluyor işte herkesin anlayışlı olması lazım bu konularda