Yrn97 Arkadaşlar çok merak ediyorum, eşinizi doğumhaneye aldılar mı? Doğum nasıldı ebeler vs bilgi verir misiniz?
mikmik_ Yrn97 merhabalar, ben de 38+4’üm, doktorum Cüneyt Bey🙏🏼 odalar temiz ve hastanede öyle gibi görünüyor bir arkadaşım Mehmet Tunç Bey’e takipliydi doğum yaptı ve çok memnun ayrıldı, inşallah ben de yaparsam mutlaka yazarım buradan 🙏🏼
Sm135 Curlymom25 Mustafa beyden memnun musunuz ben memnunum ama ne kilo ne tansiyon hiç birleyen bakmıyor ve muayenem 10 dk falan sürüyor maksimum hep
babymomy_ Curlymom25 Aaa benımde doktorum Mustafa Melih hoca . Doğumdan sonra deneyimlerinizi paylaşır mısınız 😇 birde ilk nst ne zaman girdiniz benım 32. Haftada randevum var acaba girer miyim
Curlymom25 babymomy_ Tabii ki paylaşırım bence girersiniz diye düşünüyorum yalnız Mustafa hoca doğum için özel ebe öneriyor belki Instagram’da paylaşımlarını görmüşsünüzdür Emine diye bir ebe var ücretle doğumunuza giriyor mutlaka onun girmesinde istiyor ben de o ebeyle anlaştım
babymomy_ Curlymom25 aaa öyle mi peki ücreti ne kadar acaba . Birde sanırım sizde Anadolu sigortalısınız doğumda ekstra bir ücret çıkacak mı size acaba
Curlymom25 babymomy_ doğum teminatıydı benim hiç ücret ödemedim sadece ayrıntılı ultrasona verdim 1.750 TL o kadar
babymomy_ Curlymom25 özel ebe için ücret ödediniz mi peki emine ebeyi bende takip ediyorum doğumuma girmesini çok isterimmm
Aslii35 Curlymom25 bende mehmet tunç a takipliyimm oda emine hanımı önerdi neden sinirlendirdi ne dedi acaba ?
Koalammm Curlymom25 canım neden özel ebe öneriyor emine ebeden başka orda doğum yaptıracak ebe yok mu illaki ebe mi tutmak gerekiyormus yani doğum başladığında ilgilenecek ücretsiz ebeler yok mu? bende Medicana ya gidiyorum da bilgi verir misin
Curlymom25 Koalammm şöyle özel ebeyi Tutmak sana kalmış zorunlu değil benim iki tane arkadaşım Mustafa beyle doğum yaptı özel ebeyi tutmadılar ben ilk aradığımda ebe çok güzel konuştu doğumdan önce eğitim vericem doğumda yanında olcam korkmadan doğuma giriceksin doğumdan sonra da emzirirken destek olucam eve geçince de lohusayken çok kısa bir süre daha destek olcam dedi açıkçası çok cazip geldi o yüzden anlaştık çünkü bana akıl verip destek olcak biri yok emine ebe benim için iyi olcak diye
babymomy_ Koalammm bende bunu merak ediyorum yani ücretsiz ilgilenen ebe yok mu ? Çünkü ebesiz doğum olmaz ki bildiğim kadarıyla
Curlymom25 Yrn97 doğumdan önce doğumdan ve sonrası sana hep destek yanında o yüzden öneriyorlar sana kalmış yani varsa durumun ücret karşılığı yanında oluyor ben yeni doğum yapan kuzenime anlattım diyor ki çok şyi yapmışsın anlaşmakla en azından yanında işi bilen biri olcak
Koalammm Curlymom25 anladım canım teşekkür ederim bilgin için doğumdan önce eğitim ve sonrasindada yanında olacagin için ücretli o zmn
babymomy_ Curlymom25 yaa özel değilse sebebi nedir acaba ? Birde emine ebe olmadan başka ebe bakmıyor mu acaba zorunlu mu ücretli ebe tutmak
babymomy_ Curlymom25 çok teşekkürler 😇 doğum şekliyle ilgili kaçıncı haftada karar verdiniz acaba biz henüz hiç konuşmadık 29. Haftadayım su an