BasimAgriyor Enes_fatma medicalde sezeryan ücreti 2 hafta önce 14.500′dü. Bayram sonrası zam gelmiş. Şu son zamlardan sonra fiyat hala aynı mıdır bilmem tabi. Neşet Bey benim doktorum kendisi çok ilgilidir 🌺
Honey_candy Enes_fatma ben yılmaz seyyah’ın kliniğinde geçirdim muayenlerimi. 32 haftalık hamileyim şuan. Doktorum istersem 25bin tlye kendi kliniğinde sezaryan yapabileceğini söyledi..Yönlendirme ile medicalparkda 15 bin tl’ye üniversite hastanesinde ise 3‐4 bin tlye sezaryan yoluyla doğumun olur dedi. Bana en mantıklısı üniversitede doğum yapmak geldi. Fiyatlar çok uçuk çünkü
BasimAgriyor esmay93 sizin doğum yakın mı? Benimki kasımda olacak, o zamana kadar daha çook zam gelir muhtemelen😔
Rvmky Benim doktorum da Neşet Bey, sezaryen de normal de 14.500 dediler bana salı günü. Benimki normal olacak inşallah. 🐣
Enes_fatma Byzaakann hangi doktora oldun acaba ben Tekirdağ’dan tokata ailemin yanına geldim ki olayım diye
Rvmky BasimAgriyor 37+4′teyiz. Geçen sancım çıktı Neşet Bey çantan hazır olsun dedi, bekliyoruz bakalım. 🐣 Neşet Bey yıllık izne çıktı bir hafta. Bu hafta doğurmamam lazım 😄
Rvmky Çok teşekkür ederim, amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Siz kaç haftalıksınız? 🌸