16eda16 kızlar bu ay ovulasyon takibi yapıyorum 14 ü ve 15 inde iki çizgi de belirgin çıktı 16 sında yaptım bu sefer silik çıktı testlerde mi bozukluk vardır yoksa çatlamadığı için mi 2 gün çift vermiş olabilir bilgisi olan yorum yapabilir mi
elvangnc 16eda16 cift cizgiye bakablyim Bende yapiyorum bu ay ilk defada tam olarak t c den koyu olmadi hc
16eda16 edasontr ben 1 gün verir sanıyordum o zaman yumurtlama ve çatlama yaşıyorum sevindim :) polikistik overim olduğu için yumurtam olgunlaşıp çatlamıyor heralde dedim ama o zaman bir sıkıntı yok :)
16eda16 elvangnc bi önceki postta atmıştım sonraki gün yine çift çıktı elimde yok resimleri başka oradan bakabilirsiniz :)
16eda16 MelodyFairy peki şimdi biz bu ay sürekli gün aşırı ilişki oldu 13 üde olmuştu 14 üde 15 i olmadı çift çizgi olmasına ragmen ama 16 da yine oldu tutcak olduğu zaman bu şekilde de tutar heralde
16eda16 edasontr benimde çok değişken olduğu için adet döngüm kafam karıştı birde 1 buçuk ay önce düşüğüm oldu takip etmek istedim bi sorun gözükmüyor o zaman polikstik over olsakta bi şekilde çatlıyor testlere göre
edasontr 16eda16 aynen öyle hayırlısı bakalım benmde bgun belli olacak yumurtlamısmıyımm progesteron degerime baktırdım sonucları beklıyorum
16eda16 MelodyFairy evet inşallah sanırım sizde bekliyorsunuz inşallah dilediğiniz gibi olur her şey :) insan sabırsız oluyor ben pik i yeni gördüm ama bugün sanki sağ tarafımda ağrı var gibi psikolojik hemen etkileniyorum
16eda16 MelodyFairy inşallah tutmuştur hakkımızda hayırlısı var ise aynı zamanda olmuş oluyor dua edelim birbirimize :)
16eda16 irem10 çok sevindim gerçekten en aızndan yumurtam oluyor ve çatlıyor teşekkür ediyorum yorumunuz için :)