Sunshine__ Kızlar göğsümün ortası isilik olmuş canım çok yanıyo bu nasıl geçer ilk defa başıma geliyo hem kaşınıyor kaşımak istesem de bu sefer acıyo bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Harvicell Sunshine__ sudocrem varsa elinde onu sür canım iyi geliyor . Ben kendim için onu kullanıyorum bazen annemin de oluyor ona da sudocrem aldım baya güzel
Mavisim3457 Sunshine__ benimde var demek isilik deniyor ona. Bende pişik mi nedir diye bilemedim. Gül suyu sürüyorum ferahlatıyor lakin tamamen çözüm değil. Evde serbest geziyorum sütyen takmıyorum . Dışarı çıkınca mecbur takıyorsun eve gelince aynı kaşıntı.
Harvicell Sunshine__ yani havalandırabilirsin evin müsaitse iç çamaşırsız gezebilirsin iyileşene kadar başka da bir şey gelmiyor aklıma 😐
Sunshine__ Mavisim3457 Sütyen takdım daha iyi oldu canım birbirine değmiyo artık 😂 hametan sürdüm rahatlattı
Mavisim3457 Sunshine__ Benim gögüs altında sütyen giyince terliyor giymediğimde ve terlemediğimde daha iyi halde. Hametan krem vardı bende acaba sürülür mü birşey olmaz demi