Mavileylak Şuanda doktordan geldim. Bebeğimin suyu azalmış sınıra çok yakınmış. Aynı zamanda bebeğimin başı vajinama çok yakın yere yerleşmiş. Doktor şaşırdı ve bu tip durumlarda erken doğum olabilir dedi. 31+1 haftalık hamileyim. aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Ne yaptınız? Doktor istirahat et demedi ama acaba yatmalı mıyım?
eminehilise Mavileylak her gün havuç suyu iç, ananas ye, deveci armutu ye, bolca su iç. Benim de öyle sınırdaydı, düzeldi. Belki erken Doğumu engellemez ama su durumunu düzeltir. Hareketler azalırsa veya uzun süre hissetmezseniz hemen doktora gidin.
Mavileylak BuseBasderici evet aslında 1 ay kadar önce de doktor suyun azalmış demişti. Saraçoğlunun havuç suyuyla ilgili konuşmalarından sonra 4 gün içtim ve artmıştı. Doktora söyleyince fazla a vitamini bevek için zararlı dedş. Bıraktım ben de. Ama sanırım bir daha başlayacağım.. Saraçoğlu zararsız diyor bu arada..
dml33 Mavileylak havuc suyu corba bol su salatalik armut bunlar iyi geliyo diyolar bndede var azalma iciyorm ins duzelir
Mavileylak eminehilise maşallah ne kadar güzel inşallah benim su durumum da düzelir 🙏🏻 Çok teşekkür ederim
Balll Ben de ayni durumdayım canım 2 haftadıe ne düzelme ne azalma var havuç suyu içtim ama çalıştığım için dinlenemedim bu hafta rapor yazdı doktor bol sıvı ve havuç suyu tuketiyorum düzelir inşallah benim kendi doktorum çok moralimi bozdu 32 de çocuğu alırız DİE yatış verdi sonrasında başka bir doktora gittim araştırmada Prof o da bu Aralık’ta normal olduğunu bebegın saglıklı olduğunu dinlenip sıvı tüketip havuç suyu içmemi soyledi ve dinlen sesi ben de kime inanacağımı şaşırdım
Mavileylak Balll o kadar moralim bozuk ki.. Allah’ım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
VahideEktirir Havuç suyu için hem suyu fazlalaştırıyo hemde bebeğin kemk gelişimi için hayırlısıyla zamanında doğumun olur inşalalh 🙏🏻