Snycbn inşallah 🙏 güzel düşünün güzel olsun strese sokmayın kendinizi. Ben çok fazla pilates felan yapmıştım ona rağmen hiç açıklığım olmamasına üzüldüm, nasıl olur dedim. İlk başta doktorum uyardı , eliyle 2-3 cm kadar yaptı. Sonra sancı geldikçe geldikçe açıldı. Benim için zor olan nstye bağladıkları için yatmak oldu. Yatarken sancıları zor karşıladım. Ama müsade ettiklerinde kalktığımda yürüdüm, pilates topuyla hareket ettim daha rahattım. Bir de çok fazla duş aldım , sıcacık su o kadar iyi geldi ki zor çıkardılar beni beş kez felan birmişimdir duşa hepsi de uzun aralıklarla. Çok kolay değil ama gelen her sancının bebeğine bir adım daha yaklaştırdığını düşün kucağına almayı hayal et. Bana derlerdi de inanmazdım , kucağına akınca gerçekten geçiyor hiç acı felan kalmıyor. Dikişlilerim dikilirken de uyuttular beni dinleneyim diye bir güzel uyumuşum ki sanıyorum 2-3 saat. Meğerse 10 dakika anca uyumuşum ama o kadar iyi geldi ki gece boyu da çok dinçtim ilgilenebildim bebeğimle. Doğumhaneden de yürüyerek kendim çıkardım bebeğimi orası da çok güzeldi 😍 Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🙏