Esranrbal Kızlar dün akşam emzirirken bebeğim birden kustu mememden çıkarttım eşime verdim direkt ağzından burnundan şarıl şarıl kusmaya başladı nefesi gitti mos mor oldu eşim de bundan bir hafta önce bebeğimizin genzine çok süt kaçıyor diye araştırma yapmıştı ilk Yardım müdahalesini tekrarladı kendince ve direkt eşim bebeğimizi yüz üstü avucuna alarak sırtına vurmaya başladı ben bir yandan bağırıyorum bebeğim gitti diye bir yandan ambulansı aradım ve tam 4 dk içinde geldiler velhasıl ambulans geldi ama bizim kızımız onlardan önce kendine geldi ambulansta ise oksijen değerine vs bakılıp hastaneye gittik akciğer filmi istediler çektirdik temiz çıktı hamdolsun ki. Yani size bunu yazdım ama birilerine anlatmam lazımdı başına böyle bir şey gelen oldu mu onu da merak ediyorum olduysa devamlı oluyor mu? Ben çocuğumu emzirmeye korkuyorum şu an.. Bu arada emerken tıkandığı için süt gitmediği için böyle olmuş yani bilmem ne atağı dediler 😔
BuseVeMinikleri Esranrbal İstanbul’da iseniz sadi konukta muayene ettirin. Aynı durumu görümcem yaşadı. Hem ilk kızında hemde ikizlerinin birinde. Pilor stepnozu diyorlar. Doğduktan 1-2 ay sonra çıkmıştı çocuklar ne zaman mama yese fışkırarak kusuyordu bazen kanlı oluyordu. Devam ederse mutlaka oraya gidin iki çocuğunu da orada teşhis ettiler ameliyat oldular
beyzacmvrc Esranrbal bizimde birkaç kez fışkırarak burnundan bile kusmuk geldiği oldu ama nefes kesilmesi olmadı çok şükür. Gerçekten zor bı an.
pandasever Esranrbal yeğenimin sürekli kusması vardı ağızdan burundan. Bir kaç Dr a götürdük.. meğer çok emiyor muş obur😅😅 Dr n dediği saatlere uyunca emmesi kusması kesildi. Hemen kötü düşünmeyin belki böyle bir şeydir.
Esranrbal BuseVeMinikleri Ankara’dayım bugün gideceğiz bir kaç saate doktora bakalım ne diyecekler inşaALLAH dediğiniz şey değildir yani inşaALLAH bir sorun çıkmaz dediğinizi biraz araştırdım yine de 11 günlük bebek için çok zor 😔
Esranrbal beyzacmvrc evet insan ne yapacağını şaşırıyor çok zor bi durum böyle şarıl şarıl kusunca nefesi gitti bi 7 sn falan
Havvaca Çok geçmiş olsun. Cumartesi günü doğum yaptım. Bebeğim kusar boğulur diye korkudan gözüme uyku girmiyor. Bu yazıyı okudum daha da uyku yok😂
Aytac27-07 Havvaca canım yatırırken kafasını hafif ya sağa ya da sola yatırki kustuğu zaman aksın,,bana hemşire öyle demişti
Esranrbal Havvaca teşekkür ederim.. valla korkutmak amaçlı değildi paylaşımım benimde ilk kez başıma geldi çevrem de aynı şekilde kimseden görmedim duymadım ne yazık ki burada paylaşmak istedim merak ettim nedir neden olur zaten bir kaç saate gideceğiz doktoruna işte sabahı edemedim
Aytac27-07 Benim kızım da 2 aylıkken öyleydi kusunca ağzından burnundan fışkırarak kusuyordu ama asla morarma falan olmuyordu çok korkuyordum yinede,ama büydükce geçti çok şükür,,, Çok geçmiş olsun sizede, yinede bi doktora gösterin,,
BuseVeMinikleri Esranrbal Korkmayın Allah daha büyük dert vermesin çok kolay bir şekilde hallediliyor ama ihmal etmeyin tabii. Detaylı baktırın.
Zeynep5252 Geçmiş olsun öncelikle. Kızımda yaşamıştım bir iki kez böyle hortumdan çıkar gibi çok fazla kusmuştu. Çok emdiklerindede oluyor. Ben biberonla süt vermiştim ğeşinden kısa bir süre sonra emmek şstemişti emince fazla gelmiş. Bazı bebeklerde olabiliyor belki öyle birşeydr
Havvaca Esranrbal yok canım estağfurullah. Bilinçli olmak güzel insan en güzel kötü olaylardan ders alır. Benimki daha taze annelik pimpirik😂
Esranrbal Aytac27-07 evet bu sefer ayrı telaşlar.. RABBİM hepimize kolaylıklar versin daima güzeller nasip etsin 🤲🏻♥️
Zeynep5252 Esranrbal götürmedim kustu rahatladı çok sık emzirmemeye çalıştım öyle yapmadı daha sürekli yapsaydı götürürdüm