idalinsesi asiyeninannesi ahahha muhtemelen öyle olacak beklenmedik anda gelecekler gibi geliyor hep bana da
Kumsalakkus Kizlar size bişi sorucam benim ağrılar.oluyor belimden kasiklarm film ağrıyor adet ağrısı gibi sanki her an adet olcak gibi hissediyorum bide bebek sertleşiyor yine salıyor kendini kimildiyor 35+1 günlüğüm acaba bı sıknti olurmu
Xname ElaytA neden acaba özel mi devlet mi? Genelde gerekmedikçe bakmıyorlsr devlette benim hiç bakılmadı mesela ne zaman bakar bilmiyorum
ilknursarenacar asiyeninannesi Lazere gitmiştim daha önce seyrek vardı. Zaten o sıra inanın kimse ona bakmıyor kan falan olduğu için gözükmüyor bile. Acilden sizi yukarı çıkarıyorlar. Orada doğumhane de pilates topu her şey var ama benim hemen doğum olduğu için pilates topuyla isim olmadı. Doğumdan sonra eş görmesine izin veriyorlar benim eşim 20 dakika kadar kaldı kadınlar sancı çekiyor diye çok müsade etmiyorlar. Muayeneler bittikten sonra sizi normal odaya çıkarıyorlar benim şansıma tek kişilik oda denk geldi odada duş televizyon buzdolabı her şey var. Asistandan ebesine doktorundan çocuk doktoruna emzirme danışmanına kadar hepsinden memnun kaldım. Hepsinden Allah razı olsun
esraylcnkayaa ilknursarenacar öncelikle Allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bana da 37. Haftada çatı muayenesinde 3-4 cm açıklığım olduğunu söyledi doktorum. Şuan 38+2 sancım yok . Siz nasıl doğurdunuz ?😄
ElaytA Xname birinci devletteydi benimde doğuma kadar hiç bakmamislqrdi. Simdi özele gidiyorum evet burda bakıyorlar çok sinir bozucu her hafta her hafta