yyyyyy Kızlar şuan 6 haftalık hamileyim ve cinsiyetini merak ediyorum benim için Sağlıklı olması en önemlisi ama ilk bebek olduğu için heyecanda var sizde ne gibi belirtiler oldu daha yeni ama heyecanlıyım 😍
Blueberry0 yyyyyy 15 haftalığız erkek hissediyorum en başından beri ama dr kız gibi görüyorum dedi çok hareketli olduğu için 16. hafta tekrar gel bakalım dedi 🌸
yyyyyy Ya sağlıkla gelsin inşallah aslında çok hareketli olduğunda erkek diyorlar tatlı yediğinde felan 😍
yyyyyy Ahhahahah çok tatlısın gerçekten ben nasıl o kadar hafta bekliycem bilmiyorum inanki herkes bir fikir söylüyor kız veya erkek ama ben daha hissedemedim 😁😁
Blueberry0 yyyyyy hahaha teşekkür ederim o senin tatlığınnn☺️bende o haftalarda hemen öğrenmek istiyordum ama az sabır zaman su gibi geçiyor zaten anlamıyomuşsun. sanki öğrendiğim an daha dün gibi😂🌸Sağlıkla gelsinlerde ilk gebelik olduğu için önemli değil cinsiyet☺️
yyyyyy İnanki öyle cinsiyet önemli değil Sağlıklı olsun yeterli aslında ilk heyecanlar çevre yorum yapınca merak ediyorum 😂😂😂teşekkür ederim ❤️öğrenince yaz ama 😍