Damlaturkmen Bayanlar kızım olursa “alya deniz “erkek çocuğum olursa “deniz aras “koymayı düşünüyorum sizce nasıl uyumlumu değilse söylermisiniz fikirlere açığım
Blueberry0 Damlaturkmen ben çok beğendim özellikle deniz aras çok güzelmiş hiçte duymamıştım çokta uyumlu geldi bana 🥰
Damlaturkmen Blueberry0 teşekkür ederiim bende beğendim ama eşim denizi tek koymak istiyor napıcam bilmiyorum daha 13 haftalığım ama başka isim düşünmüyorum bunlardan denizidr tek koymak istemiyorum çünkü deniz ismi çok var heryerde farklılığı olsun istiyorum
Blueberry0 Damlaturkmen neden illa tek istiyor ki sonuçta deniz ismi de olucak yanında genelde anlaşamayan çiftler çift isim koyuyor😂 Bende 15 haftalığım Bu hafta sonu belli olacak bende düşünmeye başlayacağım inşallah 🌸
Damlaturkmen Blueberry0 evet bende öyle diyorum ikimizin isteğide olucak ama yok dinlemiyor erkek olursa ben koyiyim kız olursa sen diyor bende sen taşı o zaman dedim 😂
Blueberry0 Damlaturkmen İyi demişsin vallahi😂😂koy iki isim en azından içinde kalmaz onun dediği de olmuş olur senin de😄