birazcık içimi dökmek istedim 25+6 olduk haftalarca çok heyecanlı bir şekilde bekledim bu çift rakamlara düşmeyi çok güzel giden bir gebeliğim varken 22+6da ağrım sızım kanamam yokken rutin kontrol muayenesinde 2.5 cm açılmam olduğunu öğrendim. acilen yatış verildi yattığım akşam suyum geldi açılmam 3-4 derken 5.5 cme ulaştı doğumhaneye alındım aşırı korkuyordum hep ağlıyordum yanımda entübe aletleri vs açıldı ciğer geliştirici oldum doğum olur diye bekledi doktorlar o gece tek başımaydım suyum sızıyordu sancım yoktu en sonunda binlerce kere razı olsun zeynep kamiş eah de ebe halime bana sakin kalmamı ne kadar iyiysem bebeğin o kadar iyi olduğunu ve onların her şeye hazırlıklı olduğunu ağrım olmadığı sürece doktorları çağırıp alttan açıklık için muayene etmelerini önlememi söyledi çünkü bölgeye uyarı veriyorlardı. o gece nasıl sabah oldu bilmiyorum sonraki gün suyum hafif sızmaya devam etti şu an 18 gündür suyum gelmiyor ama o gece çok kötü olduğum için eşimi yanıma aldılar ziyarete yarım saatlik. o an çok iyi hissettim kendimi ve bebeğimiz için daha da güçlü duracağıma karar verdim. ve o günden sonra suyum sızmadı açılmam gerilemeye başladı. şu an suyum iyi açılmam 3e düştü ve bebeğimin sağlığı çok güzel gelişimi vs. lütfen kimin duası kabul olur belli olmaz evladım ve benim için dua eder misiniz zamanında sağlıcakla gelsin🤲🏻 burda ne derdi olan kim varsa rabbim herkesin yardımcısı olsun evlatlarımızı bize bağışlasın, evlat hasreti olanlara bir an önce nasip etsin🤲🏻