Elif6573 dolunayes merhaba canım bügün doktor erkek dedi ben şok tabi bana tek erkek diyen sendin şimdi foto ekliyecem sevinemiyorum acaba değişir mi diye 😄
dolunayes Elifsamed00 sagliklq gelsin canim Degismez ins Resimde oranda erkek cunku resmi varmi bugunden
dolunayes annesinincivcivi1 kiz canim bebek Oran bakim esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Elif6573 La_Liberte 13 haftalıkken gitmiştim doktor emin olmamakla beraber kıza benzetti şimdi 15 haftalık olduk yarın doktora gidecem bakalım ögrenicem gönlümden geçen olsun inşallah sizde dua edin 🩷
La_Liberte Elif6573 nubu yukarı doğru eğer duruşundan kaynaklanmıyorsa %90 erkek diyorum ☺️ inşallah gönlünüzden geçen olur 😍
La_Liberte Elif6573 yaa aşağıda gördüm belli olmuş erkekmiş 😌 sağlıkla gelsin bebeğiniz. Aslında çok belliydi erkek olduğu doktor nasıl kıza benzetmiş anlamamıştım 😊
Elif6573 Elifsamed00 ben bügün gittim doktor direk erkek dedi ben şok oldum çok şükür Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah
Elifsamed00 @dolunayes 27.09.2000 anne 27.10.1998 baba Sat 7 şubat 599,24 beta Arkadaşımın bebeği için de bakabilir misiniz?