Guelo Merhaba anneler, yurtdisindan türkiyeye gelmek istiyoruz.. 2 aylik bebekle ucak yolculugu yapilir mi? Tecrübesi olanlar varmi acaba? Nasil gecti iyi ve kötü yanlari? ☘️
Aydemi Guelo bir kabin memuru olarak söylüyorum. Bebeğinizle seyahat edeceğiniz en rahat dönemdesiniz🤣🤣 sonrası facia ölüm kalım meselesi. Kemer taktırma derdi yok ağlaması yok yemek yememesi uyumaması yok. Rahat tahat çıkın gelin. İnişte ve kalkışta emzirin ya da rmzik verin ki kulakları tıkanıp ağrı yapmasın. Şimdiden iyi yolculuklar
Gulcannnnnnnn Guelo ben iki aylıkken yapmıştım uçakla yolculuk çok şükür bir şey olmadı ama mesafe kısaydı 2 saat sürdü , doktorum saatte bir kalkıp koridorda bir tur atman gerekiyor demişti
tomurcukannesi Guelo bence en kolay dönem ilk iki ay. Uyuyan bi bebekse hiç sorun olmaz. Büyüdükçe oyalaması daha zor uçakta
Gamze772 Guelo bir saat uçuş yaptım ama inanın çok ağlamıştı kulak ağrısı yapıyor bebeklerde basınçtan dolayı
Sevda_ege Ay bende 1 yaşındaki oğlumla italyadan turkiyeye gitcem çok korkuyorum üstelik hamileyim bakalım neler bekliyor bizi😅
Guelo Aydemi cok tesekürler 🙏😇 ne bilim insan korkuyor klima dan, hava dan yani hasta olurmu diye felan artik gelicez insallah hasta olmaz yollarda🙏
Aydemi Guelo mhbbbera Yani mümkünse can kenarından koltuk tercih edin. Koridor sizin için bebeğiniz için zor olur gelen geçenin çarpmaması açısından. Uçak içi ekstra soğuk gelebilir tabii bir de yaz mevsimi. Mutlaka bi müslin felan yanınızda olsun. Mama veriyorsanız uçaktan sıcak su istemeyin yanınızda sıcak suyunuz olsun.
aslanprenses_ Biz doğumdan sonra yani iki aylıkken önce bir saatlik aktarmadan sonra 8 saatlik uçuş yapacağız inşallah. Burda yaşayan başka Türkler de var hiç bir sorun yaşamamışlar.