Yusufayazin__annesi Kızlar bugün adetimin 17 günü 3 gündür şeffaf akıntım yoğun ve 2 satte yakın ara ara sol kasık ağrısı oluyor kramp gibi yumurtladim mi acaba ovulasyon takibi yapmadım bu ay bat 28 temmuz olanlar siz ne durumdasınız??
MelodyFairy Yusufayazin__annesi 30 u olması lazım benim de Ovulasyon testiyle pik görmesem bilemicem düzensiz çünkü 😏 kasık ağrım var,çatlama oldu dün sanırım ondan 🤷♀️
kalorisizpatates Yusufayazin__annesi benim 28 Temmuz yumurtlama oldu 2 gündür de çatlama oldu ovülasyonla takip ettim benim de memelerim inanılmaz acıyor sağ bacağım da çok ağrıdı yumurtlamayla ilgisi var mıdır bilmiyorum
tatlibebegim_ Yusufayazin__annesi benimde 17.günü bugün idrarımı yapınca kasık ağrım var belim falan akıntıda var 7 temmuzdada rahim filmi çekildim inşallah tutmuştur
ASE6154 Yusufayazin__annesi bat 28 göğüs ucumda iğne batması oluyor dokununca halsizlik uyku mide bulantısı baş dönmesi sol kasık ağrısı var erken yumurtlama oldu ayın 7 ve 8 inde diye tahmin ediyorum akıntıdan dolayı. Bugün test yaptım negatifti yarın sabah ilk idrarla yapacam negatif olursa yine adeti beklerim
ferhpnar Yusufayazin__annesi benim 30 temmuz ara ara kasık ağrım oluyor ve şeffaf akıntım var bu ay bende takip etmedim saldım çayıra mevlam gayıra 😂 üzerine düştükçe olmuyor
Yusufayazin__annesi ferhpnar aynen😁 ilk çocuğumda bende çok takıyordum olmuyor diye takmadigim ummadığım anda oldu
Kivircikkuala Yusufayazin__annesi ben iki gğn önce gördüm yumurtlamayı daha adete 10 gün kaldı durum bu 😘😘
Yusufayazin__annesi Kivircikkuala hadi kız insalalh olur bu sefer emeklerimiz cefamiz boşa gitmes insallah
Kr6543 Ben de ovülasyon testi yaptım çift çizgi gördüğüm gün elimdeki test bitti gidip alma şansım da yok biz de 3 günü değerlendirdik artık nasip😁 yalnız bugün özel bölgemde ara ara batma şeklinde ağrı oluyor sizce neden olabilir
Yusufayazin__annesi tatlibebegim_ aynen bende öyleyim sol kasık ağrısı idrar yapincada hala ağrı oluyor hakkımızda hayırlısı bende geçen ay 13 Haziran da çektirdim rshim flimini
tatlibebegim_ Yusufayazin__annesi ama rahim filminden 5 gün sonra ilişkiye girebilirsin demişti doktor 11 temmuzdan beri gün aşırı şeklinde ilerliyoruz ama hamilelik olsa bu kadar sürede belli etmez gibi demi🫠
ASE6154 Yusufayazin__annesi ilk ilişki üzerinden 19 2. Üzerinden 12 gün geçti yumurtlamam erken oldu o yüzden yapıp bakıcam fazladan test aldım ara ara yapıp bakarım