Melaike2779 Arkadaşlar Bilecik eğitim araştırma da doğum yapan var mı memnun kaldınız mı nasıl di çok merak ediyorum doğuma daha var ama ona gire doktorumu kesinleştirmek istiyorum artık devlette mi özelde mi yapsam diye çok kararsızım
FeyzaBkn Melaike2779 doğum yapmadım ama kanamam olduğunda iki gece kalmıştım hemşireleri falan çok ilgiliydi odası iki kişilik ama geniş ferah banyosu falan tertemizdi bildiğim bu kadar canım
Melaike2779 FeyzaBkn peki orada mi muayne oluyorsun canım hangi doktora gidiyorsun geçmiş olsun bu arada birdaha yaşamazsın inşallah öyle bi sıkıntı
FeyzaBkn Melaike2779 yok eskişehir takipliyim oraya gece kanamam olunca acilden gittim sadece 2 gece kaldım çok şükür atlattım şuan doğumumu bekliyorum
Melaike2779 FeyzaBkn bende Eskişehir de ümit hastanesi dilek hanıma gidiyorum tedaviyle hamile kaldım onun sayesinde çok tatlı çok naif bi kadin ama doğum ücreti 18 bin duydum biraz çok geldi bakalım kısmet
FeyzaBkn Melaike2779 bende ona gidiyorum ama son zamanlarım bu saatten sonra başka doktorda kabul etmeyebilir memnun kalmayabilirim falan diye risk almak istemedim
Melaike2779 FeyzaBkn haklısın canım ben daha 17 haftadayim ama şimdiden sabit bir doktora gitmek istiyorum
FeyzaBkn Melaike2779 senin daha zamanın var iyi bi doktor seçebilirsin ama eskişehir şehir hastanesinde kıymet hanım var onu tavsiye edebilirim arkadaşım orda doğum yaptı doktordanda memnundu bende bir iki kez muayene oldum iyiydi odaları falanda özel hastane gibiymiş