birminikkizannesi Selam kızlar iyi akşamlar. Kabızlıkla baş etmeye çalışıyorum. Üç gündür tuvalete çıkamıyorum resmen şiştim kaldım karnım büyüdü yani o derece. İlaç ve kayısı dışında bir öneriniz var mı Allah rızası için ya
Nur_50 birminikkizannesi canım aç karnına altınkılıç sade kefir iç bağırsak düzenliyor bende kabız olan biriyim ben çareyi böyle buldum. Kayısı hoşafı iç. Erik ye. Bol su tüket.
Elanin_annesi birminikkizannesi magnezyum kullanıyo musunuz bende aynı dertten muzdaribim. Söyledim doktoruma kabızım diye doktorum magnezyumu günde 2 ye çıkardı. He çok mu işe yaradı eh yani 2 gündür tık yok şuan 😅
fztanne_ birminikkizannesi valla canım aynı dertten muzdariptim iki gündür annemde acı çorba ve acı yemekler yedim sanırım onlar beni lavaboya çıkarttı 🤦🏻♀️ normalde acı yemem sevmem ama bayğı etkisi varmış
Yasemen790 Ben de sizinle aynı sorunu yasıyorum. 4 aylık olduk ve hala geçmedi. Kaysı suları şeftali vs her şeyi denedim geçmedi. Akşamları özellikle sığınamıyorum.
birminikkizannesi Yasemen790 3 aylıkken ben yine böyleydim sonra kurtuldum şükür ama şimdi tekrar basladı. Şu an 20+5’teyim ve berbat haldeyim üstelik hemoroidte var.
Hira_1 Bol su iç lifli gıdalar ye karpuz filan sulu yemekler yapmaya çalış katı gıdalardan uzak dur demir ilacı yapıyor kabızlığı inşallah faydasını görürsün.
birminikkizannesi Hira_1 ben şu an demir ilacı kullanmıyorum bugün bir sürü karpuz yedim günlük 2-2.5 litre su da içiyorum yok anam
birminikkizannesi Nur_50 ben kefiri evde kendim mayalıyorum bu sabah yine mayaladım yarın aç karnına içeyim bari