Serenn16 bu_partideyalnizsin uni baby nin yenidoğan sıvı detarjanını aldım daha kullanmadım ama yumuşatıcı çok önermiyorlar diye almadım ben
Nurozi Dalan’ın beyaz sabun deterjanını, uni baby pembe kapaklı yumuşatıcısını kullandım. Yumuşatıcı çok hoş kokuyor tam bebek kokusu. Ama sabundan emin değilim makinanın detarjan kutusunda çok kalıntı oluyordu bidaha kullanır mıyım bilemiyorum
Allahkahretmesin1 Nurozi sabun yerine bence sıvı bebek deterjanı daha iyi evet herkes sabunun daha sağlıklı olduğunu söylüyor fakat deterjanların içinde de kendi kullandığımız deterjan gibi kimyasallar yok bebek için üretilmiş sonuçta sabun kalıntıları sadece deterjan gözünde değil makinanın iç aksamında da kalıntı yapıyormuş ve uzun vadede makinayı bozuyor
Nurozi Allahkahretmesin1 evet farkettim kalıntı burda kalıyorsa kıyafetlerden ne derece arınıyor diye düşünmedim değil. Bende sıvı deterjana geçerim doğunca muhtemelen
bu_partideyalnizsin Allahkahretmesin1 üni baby sıvı deterjan olur mu yani kalıntı dediğiniz şey sabun deterjanı olan mi yapıyor
Nurozi bu_partideyalnizsin kalıp beyaz sabunun rendelenmiş hali gibi düşün Dalan marka öyle bi deterjan var o kalıntı yapıyor makinada. Sıvı olan deterjan kalıntı yapmaz
Allahkahretmesin1 bu_partideyalnizsin aynen toz sabun kalıntı bırakıyor ve makinada uzun vadede çok büyük hasar bırakır sıvı deterjanda kalıntı olmaz ben uni baby sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum
Feyza03 bu_partideyalnizsin Obir Natürel kullanıyorum kendi çamaşırlarıma da. Yerli ve diğerler bitkisel deterjanlara göre daha uygun fiyatlı bir marka. Yumuşatıcı kullanmıyorum hiç.
ipek-karadag80 bu_partideyalnizsin Üni baby pembe kapak yumşatici toz olarak da duru kullanmalısın bence kesinlikle Dalin önermiyorum tozu çünkü erimiyor
ipek-karadag80 ipek-karadag80 Duru granül matiğin de beyaz sabun olanı güzel o lavanta feln değil ben ilk kızımda da kullndim şimdi oğlumda da bunları kullanıyorum mükemmel kokuyorlar ve sadece Duru matikle de yikasan olur deterjan kullanmak istemiyorsn
esraEb bu_partideyalnizsin unibaby deterjan ve yumuşatıcı ile dün yıkattım. Evim bebek gibi koktu, boş bi odam var Çamaşır telinde Prada asmıştım odanın önünden geçerken içimde kelebekler uçuşuyor sanki odadan çıkmak istemiyorum 🙈rabbim sağlıkla kucağımıza almayı masip etsin inşallah 🙏