AAmine1823 Kızlar Allah nasip ederse Eylül ayında başak burcu oğlum olacak. Aranızda başak burcu oğlu olan var mı ? Nasıl bi bebeklik-çocukluk dönemleri oluyor. Uyumlular mı? Sosyaller mi? Yemesi-içmesi uykuları nasıl. Oğlak burcu bi oğlum var her yönüyle kendisinden çok çektiğim için başak burcunun bütün özelliklerini merak ediyorum
denizom AAmine1823 gerçekten kişilik burca bağlı mı sizce? Hayır kızımla aynı hafta doğan bir arkadaş bebesi var da. Alakası yok yani ikisinin. O çok uysal. Benimki çok hareketli.
Kayaderler AAmine1823 benim başak bi oğlum var aşırı hareketli bi bebek kurtlu denilen cinsten yemekle bi sorunumuz yok uykusuda düzenlidir ama inat biraz belkide iki yaş sendromundan kaynaklıdır ama dediğim dedik bi tip
Mti2209 AAmine1823 kızım başak . Hiç ağlamaz , 0 problem bir bebekti . Emer , uyur , akıllı , erken yürüdü , erken konuştu vs . Şuan 3 yaşında o hallerinden eser yok . Bir minik canavar 😊 ama bebekliği inanılmaz uysaldı
Rozii AAmine1823 ben kendim başak Burcu’yum çocukluğum çok dışa dönüktü aşırı sosyal kendini çok sevdiren iletişimi çok güçlü her girdiği ortama uyum sağlayan kendi kendine gidip uyuyan bir çocuktum kolay oluyor genelde başak bebekleri gördüklerimde öyle ama daha sonrası aşırı takıntılı en büyük problemleri.bu bence başakların çok takıntılı oluyor titiz düzenli mantıkcı oluyorlar 😂 başak iyidir ama genel olarak
AAmine1823 denizom burçlara inanıyorum evet tam olarak olmasa da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Genetik faktörler ailenin yaşam biçimi de etkili tabiki tek başına burçlara bağlamıyorum kesinlikle. Benimkisi sadece bi merak
AAmine1823 Kayaderler benim oğlum da oğlak burcu o da aşşırı hareketli hiç yorulmak bilmez uykuyu sevmez. Bu gelen bari biraz uysal olsun istiyorum.☺️
AAmine1823 Mti2209 bebekken uysal olanlar büyüdükçe zıvanadan çıkıyor demek ki. Benim oğlumda öyleydi. Şuan yine baya duruldu diyebilirim ama 6 yaşına girecek nerdeyse
AAmine1823 Rozii ayy ne güzel inşallah benim bebeğim de sizin anlattığınız gibi olur. Ama erkek kız fark ediyordur illa ki ☺️
1kucukbaby AAmine1823 ben başağım bebeğim de başak olucak şöyle diyim beni anlayan bir arkadaşım olucak herseyden önce çok akıllı olurlar çözümcülerdir kendimden pay biçiyorum temiz düzenlilik takıntısı vardır pis bir evde asla su içmem tüm başaklar hemen hemen aynıdır evcimendir şuan karnımda 31. Haftadayım beni yoran hareketleri olmadı doktorumda ağırbaşlı seni yormuyor ne güzel dedi ☺️🙏🏼
arsamveannesi 1kucukbaby bnde 31 haftaligim basak burcuyum oglum da basak olacak ne yalan soylim bazi huylarimi sevmiyorum takinti sinirli detayci huylarim 🫠 umarim oglum boyle olmaz
AAmine1823 1kucukbaby yaa sizinle çok yakınız bende 32 haftalığım aynı zamanlarda olacak doğumumuz aşağı yukarı. Sizde hayırlısıyl alırısnız inşallah bebişinizi kucağınıza. Düzeni temizliği titizliği çok severim bende o yüzden başak burcu kızım olsun çok istedim ama erkek oldu yine. Rabbim canlarını sağ etsin iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ☺️
1kucukbaby arsamveannesi benim eşim de oğlak mesela diyo ki Allah bana sabır versin bu eve iki başak çok fazla diyor 😁😁😁 en çok ona üzülüyorum
AAmine1823 Rozii başak erkekleri için biraz zor diyorlar zaten öyle duydum. Hayırlsıı olsun ne diyelim 😁
1kucukbaby AAmine1823 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ben koleztaz için test vereceğim yarın kaşıntı illetine yakalandım sinek ısırığı gibi isilik tarzında kabarmalar var artık kucağıma alıp normal bedenime dönmek istiyorum çok zorlamaya başladı ☺️
1kucukbaby AAmine1823 ay hiç bilmiyorum uyku tutmuyor yarın bir an önce gidip göstericem çok sıkıldım kötü bir durum rabbim kimseye göstermesin