Beyzanrkrkmz Ayım biticek bu hafta bebek tam olarak nerde oluyor sanki düz yatınca göbek deliğinden az aşağıda şişlik sertlik oluyor henüz daha aşağıdamı yoksa o bölgede mi😅😅
Ask-bebegim Beyzanrkrkmz bizde 21.haftwdayiz ilk defa hissettim bugün hareketini göbek deliğinin altında dediğiniz gibi.
neslisahctnky-554 Beyzanrkrkmz ben de 20 haftalık hamileyim aynı şekilde duruyor tam göbek deliğimin biraz altında bazen de sol tarafıma vuruyor tek farkı benim bebeişim kız 😄🥰
Melekilgn neslisahctnky-554 benimde bugün 18 haftalık oldu göbek deliğimin hemen altında hareketlerini hissediyorum benimde erkek 🌸
Beyzanrkrkmz Melekilgn bide şey sorucam düz yattığınızda karnınızda hareketlilik oluyor mu minikde olsa yoksa dah çok mu erken bunun için 😅
Melekilgn Beyzanrkrkmz erken değil kimisi geç hissediyo kimisi erken ben 10 gündür hareketlerini çok net hissediyorum özellikle çok yorulup uzaninca kıpır kıpır oğluşum ben burdayım diyo elimle dokununca hemen duruyo kerata 😂😂
Beyzanrkrkmz Figen-nct bende 14 te öğrendim hatta 13 ortadı falanda olabilir ikili tarama için gittiğimde erkek demişti😄
Melekilgn Beyzanrkrkmz yok dışardan gözükmüyo canım biraz daha büyümesi lazım 25 ten sonra görünüyomuş net bir şekilde ama sürekli hissediyorum hareketlerini artık pozisyonları ezberledim özleyince direk uyguluyorum 😁🌸
Beyzanrkrkmz Melekilgn bazıları 18 de falan belli oluyor diyor ya az önce bi hareketlilik oldu nefesimidr tuttum böyle karnımda kıpırtı oluyodu video çektim hatta ama anlam veremedim😅😅