Muhammed_Ali İyi akşamlar hanımlar Antalya’da özel hastane doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba Ağustos 15 te dogumum var Akdeniz şifa hastesinde 11 bin dediler tek gecelik
Muhammed_Ali ilyda0 tek gecelik fiyatı mi acaba bı de 2 kişilik mi tek kişilik mi oda fiyatı bilginiz var acaba
ilyda0 Muhammed_Ali odalar zaten tek kişilik diye biliyorm tek gecelik fıyatı herşey dahıl 11 demişlerdi sadece odaları normal büyüklükte bıde suit oda olarak daha büyük istersenız az bı fark daha veriyosunuz galıba
Muhammed_Ali ilyda0 vitaleye muayene için gitmiştim ama devam etmedim oraya evime uzak geliyor Akdeniz şifa yakında 10 dk mesafede ama işte 2 kişilik oda fiyatı 11 bin dediler🙄 Tek kişilik oda isterseniz ekstradan bin lira
Muhammed_Ali Muhammed_Ali aslında fiyat almak istiyorum daha hangisi uyguna gelirse ordan devam etmeyi düşünüyorum
ilyda0 Muhammed_Ali bence 2 kişilik oda pek iyi değildir rahat edemezsiniz eğer gidip gelmeniz kolaysa vıtaleyı öneririm
Muhammed_Ali ilyda0 yani taksiyle gidip gelebiliriz insan o kadar parayı verince de tek başına kalmak istiyor tabi ki
rabiakaraboga ilyda0 yaa bi de o kadar para veriyorsun özel diye iki kişilik odalar bu fiyatlar çok yaa
gnrhw birannis_ doktorunuz kim acaba bende Medstar a gidiyorum .12 gün önce muayene ücreti 530 tl idi ona da mı zam gelmiş
birannis_ elisa38 öğrendim doğum ücretini canım bir arkadaş daha sormuş onu etiketledim senin yorumu yeni gördüm
birannis_ gnrhw Koray Duman doktorum muayene 750 ₺ normal ve sezaryen 15.250₺ olmuş epiduralli normal veya sezaryen olursa 19.250 TL fiyat
Gozanca gnrhw 750 tl Dogum 15.250 olmuş bende mustafa saglama gidiyorum gecen yil 4.500 a doğum yapmistim