Zynppp_0999 Magnet yaptırabileceğim pleksi istiyorum uygun ve güvenilir sayfa söylerseniz çok sevinirim🌸
beyzzsenturkk Zynppp_0999 instada fotomagnet sayfası var hep ordan çıkarıyorum kaliteli ve aşırı uygun 🫶🏻
pinkpanter72 Zynppp_0999 fotomagnet Instagram orada oğlumun 1 yaş magnetini yaptırmıştım güzeldi kaliteliydi
Minis122 Zynppp_0999 bence acacak yaotirin magnet ben bu islerle ugrasmis biri olarak onerim size pleksi hic bir ise yaramiyor ve gereksiz pahali acacak en azindan islevli bir magnet ben kendi oglumada acacak yaptirdim magneti
Zynppp_0999 pinkpanter72 nasıl bir şey yaptırdınız acaba. Sayfada magnet yok daha çok resim üzerine var
Elzsy2023 Ben böyle farklı yerlerden yaptırdım. Taslağı iki tarafada gönderdim gerisini onlar halletti. Arkasındaki kartlara artı para istiyorlar. Onlarıda kendim kırtasiyede yaptırdım. Beğenirsen sayfa paylaşayım.
2minnosannesi_ Elzsy2023 ayy bayıldım bende kızımda yaptırmıştım ama bunlar da bayağı güzel sayfayı benimle de paylaşabilir misin canım
Elzsy2023 2minnosannesi_ pleksi olan karudesignn diğer açacağıda hediyelik çikolata yaptırırken yanında yaptırmıştım. Onun adreside cikolatadeposuu
pinkpanter72 Zynppp_0999 valla böyle takvim gibi yanında da oğlumun resmi çok beğendim kalitesi de çok iyiydi