Elif5509 Arkadaşlar ben 7 + 6 dayım . Karnım sürekli pıt pıt atıyo. Sanki kalbim karnım da gibi ve elimi koyduğumda da belli oluyo o şekil attığı. Sizce bu nedendir ? Size de oluyo mu ?
Sermec27 Elif5509 nabız atması o benim iki oğluma hamileyken o haftalarda olurdu öyle şeyler gebelikten dolayı kan fazla pompalandigi için cok normal böyle şeyler
Lindam06 Elif5509 bendeeede oluyor canım eskiler şey dedi hep bana bebek hareketllendikçe kan gibi seyirir ama hep olmuyor:)
Miamor0121 Elif5509 bende 6 haftalikti ogrendim 7 8 haftalarda benimde atiyordu suan 14 hafta hic hissetmedim gecti gibi
Elif5509 1kucukbaby ben daha 7 hafta 6 günlüğüm 😀 onun için anlam veremedim sormak istedim bende mi bi sıkıntı var diye 🤦♀️
Elif5509 Lindam06 elim karnımdaydı , baktım elim oynuyor şaşkınlıkla izliyorum ne oluyor diye 😀 hıçkırık tutmuş gbi aynı 😀
Elif5509 Miamor0121 çok değişik bir his. İlk hamileliğim. Baktım karnım pıt pıt ediyo. Noluyo ki diyorum😅
Miamor0121 Elif5509 ya benimde ilk bende garipsedim başta hissetmek güzel ama suan oyle bi hareketi falan yokya insan merak ediyor varmi yokmu ne durumda ☺️
Nur_50 Elif5509 ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri hissetmiştim o seyirmeyi insan garip oluyor😃
Elif5509 Nur_50 içim rahatladı cevaplarınızı görünce 🥰 şimdiden böyleyse hareketini hissedince ne olur hiç bilmiyorum 😀