esraEb Medine_yasar05 allah allah o zaman çok daha ilginç. Ben de araştırma hastanesine gidiyorum merkezde ama ilçede yaşıyorum. İlçedeki ebeler söyledi acil bir şey olursa buradan da ambulansla sevk edilebilir demişti. Burada akşam nöbetlerinde doktor olmadığından dolayı. Sizinkini ben de anlamadım açıkçası.
Medine_yasar05 esraEb cnm benimkisi 5 ci sezaryanim olacak ondan dolayı başından saliyorlar eşim bir daha doğumhane ye girince imza atma dedi onlar ambulansla mecbur gönderir dedi ben kendim giderim diyince belki ondan da ola bilir
Smeyye_9195 Medine_yasar05 34+1 haftalık hamileyim bugun benim bebekte hareketsiz sadece sabah hareketliydi bie iki kezde ogleden sonra atti baska hic harwket yok. Koekmaya basladim . Daha dun kontrole hittim hersey holunda dedi doktor
Medine_yasar05 Smeyye_9195 benimde başıma ilk defa böyle birşey geldi korkmaya başladım ama sağ olsun arkadaşlar bilgilerini yazınca rahatladım biraz
Alparslannnn Medine_yasar05 ne güzel maşallah ben 33 de gittigimde 1800 dü kilosuna fazla takmıyorum sağlıklı olsun yeter ❤️ aradan 2 hafta geçti bakalım bu hafta kaç olmuşuz 🥰
Medine_yasar05 Alparslannnn bende artık kiloyu takmıyorum sağlıklı olsunlar Yeter cnm 4 kilo doğup sağlıksız bebeklerde oluyor bizimde 2 oldu cnm bizde salı günü gideceğiz sizin kontrolünüz ne zaman
esraEb Medine_yasar05 oooo sizinki bayağı riskli imiş. Ben ilk gebelik sanıyorum. Hiçbir fikrim yok konuyla alakalı yanlış yönlendirmek de asla istemem. En iyisi kendi doktorunuza sorun. Allah yardımcınız olsun 🙏
Ruhsuz Merhaba anneler ,ben de yarın nasipse 33.haftama giriyorum..Hareketleri şimdilik iyi hamdolsun doktor sürekli takip et dedi benimki de bu ara kendini kasıyor ve karnımdan baya dışarı çıkacak gibi itiyor
Marly21 Htcdgrl bir yerden katu meyve sıkacağı temin edemez misiniz benim komşumda vardı o verdi sağ olsun bol bol su da iç ve yoğurt da ’ye