Kızlar 25 aylık kızım var emiyor bana aşırı düşkün bugün hamile olduğumu öğrendim tek başıma altından nasıl kalkacam diğeri doğunca ikisine de haksızlık etmiş gibi olacağım çünkü aynı zamanı ayıramayacağım ikisine de eşim aldıralım uygun zaman değil diyor bende acaba doğsa neye benzeyecekti diye ilerde üzülür müyüm diye düşünüyorum hep eşim daha o bi et parçası ruhu yok organları yok diyor kafam çok karışık ne olur yargılamayın
Kızlar nolur yargılamayın akla ihtiyacım var
Tuba04 Buraya yazman için uygun bi soru değil bence. Burdaki kimse o çocuğun büyümesine katkı sağlamayacak. Bu senin ve eşinin kararı olmalı. Yoksa burdaki insanlar ya hamile ya da bebek istiyor hepsi duygusal olarak tabiki aldırma diyecek. Ama sanırım sen de bu cevabı duymak istiyorsunki buraya yazdın. Kimsenin aldır diyeceğini düşünmüyorum.
- Düzenlendi
Tuba04 2 yaşını geçmiş kızınız, daha doğuma 9 ay var desek o zamana kadar kendinizi ve kızınızı bu durumu hazırlarsınız diye düşünüyorum. Tabi sizin fikriniz kısmet denen birşey var ol demiş olmuş ya ne güzel işte zamanlamasıda öyle çokta erken değil bence. Eşiniz öyle söylediği için daha çok olumsuz düşünüyorsunuz belkide
- Düzenlendi
Tuba04 lütfen bu hatayı yapmayın canı Allah verir Allah alır emin ol alırken daha çok canın yanıyor iki kürtaj bir ölü doğumum var ilk oğlumu doğuma yakın kaybetmiştim çok şükür 2 yaşında bir oğlum var kardeşi olsun çok istedim ama nasip değilmiş 8 gün önce kürtaj oldum nelerimi vermezdim şimdi karnimda olması için hem bebeğiniz küçükte değil diğeri doğana kadar 3 yaşında olur bence yapmayın çok günah canı sadece Allah verir ve Allah alır umarım güzel kararlar verirsiniz 🤲
Tuba04 yargılamak değil yanlış anlamayın ama allah onu size nasip etmiş bu şekilde düşünmeden vazgeçin bence o rızkıyla bereketıyle gelir yaşları yakın olsada sız anne baba olarak ikisinde yetersiniz korkmayın hem doğana kadar diğer çocuğunuz da büyür ömür boyu vicdan azabı çekersin bence yinede takdir sizin
Tuba04 bende ikinciye hamileyim az kaldı doğumuma oğlum şuan 2 yaşında başta bende istemedim aldırmak istedim.hazir değildim eşim müsade etmedi ben onun vebalina giremem olan oldu artık diye öyle böyle kabullendim şimdi doğması için dört gözle bekliyorum sonradan pişman olacağınız karar vermeyin derim
Hemde ikisini birden büyütüp ilerde tekrardan sil baştan yapmam tercih sizin tabiki.
- Düzenlendi
Yargilancak birsey yok , herkes ikileme düşebilir aslında bu konuda düşmemek gerek ama asla yargılayamaz kimse sizi , sizin kararınız siz uzulceniz veya mutlu olcaniz biz sadece dışarıdan görüpte yorum yaparız ama yalnis anlamayın, Allah size böyle bir mucize vermiş belkide sizin bu bir imtahaniz nice nice çocuk bekleyenler var sizin kendiliginizden olmuş, olsun kızınız ne güzel Bi abla olabilir onu düşünün Rabbim kimseye kaldıramayacak yükü vermez size layık görmüş ki böyle bir nimet vermiş bir bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren o orda organları olmada bile Allah oraya yollamış yani o Bi canlı lütfen güzel düşünün çünkü Allah böyle bir nimet vermiş size eşinizle konuşun ve aldırmayın bence gelen nasibiyle gelir ❤️ ben hafta başında boş gebelik geçirdiğimi öğrendim hala o kadar üzgünüm ki anlatamam yerinizde olmayı bile isterdim yani 2. Cocugum Bi anda olsun ona bile hayirli olduğu sürece razı olurdum çünkü evlad acısı bu normal birsey değil ilerde üzülürsünüz bence yinede sizin kararınız ama Allah size verdiyse bir bildiği var bence aldırmayın ikisinede çok iyi bakabilirsinz ❤️
Tuba04 şöyle düşünün şu anki bebeğinizi aldırdığınızı aynı şey o da siizn evladınız bir can alıyorsunuz çok büyük günah neye benzeyeceğinden çok evladınızın canına son veriyorsunuz et parçası flan değil o bir can eşinize rağmen doğurmanız gerekir diye düşünüyorum benim annem de küçük kardeşimi ayrılmayı göze alarak doğurmuştu babam çol büyük sıkıntı çıkardı ve şu an 20yaşında kardeşim iyiki var🥰
Eşiniz istemiyordusa korunsaydı. Sanki tek başına yaptınız çocuğu. Ayrıca çocuğunuz da 25 aylık, emzirmeseniz de olur ♡
Tuba04 ben hep allahın beni diğer cocuğumla imtihan etmesinden korkarım eğer aldırırsam.. iyi düşünün
Gulnara25 yani daha ne kadar emecek
- Düzenlendi
FKRKS29 ahh ahh benimde 3 kaybım var ilki kürtajdi ikincisi ölü doğum daha sonra bir oğlum oldu şimdi 2 yaşında bir kardeşi olsun istedik hamile kaldım ama yine kalbî durmuş 8 gün önce kürtaj oldum ne kadar üzgünüm o kadar canım yanıyor ki ne bileyim bizim imtihanimiz böyleymiş bu arkadaşta belki bu şekilde imtihan oluyor Allah bazen alarak bazen vererek imtihan eder inşallah bu imtihanlardan geçeriz 🤲
Sermec27 evet aynen öyle, Allah oğlunuzu size bağışlasın acısını hiç yaşatmasın insAllah , insAllah hayirli zamanda isterseniz çok güzel bir evlat daha verir Allah size ❤️ çok kötü Bi durum gerçekten insanın ciğeri sokuluyo ben kürtaj olmadım daha beklemek istedim zaten vucud kendi atıyormuş boş gebeligi 2 hafta beklicez kendi düşmesini düşmezse kürtaj ben doğal olarak kendi düşsün istedim ama bakalim gerçekten çok çok ama çok zor Bi durum
Tuba04
Bence doğurmalisin imkan varsa Allah yardım eder nasibi ile gelir bebek
Kızlar ben ikisine yetişmemekten korkuyorum ikisini aynı anda nasıl uyutacam ikisinin yemesi içmesi aynı anda nasıl yaparım eşim çok sinirli ve tahammülsüz birinden birini ihmal etmekten korkuyorum