Yargilancak birsey yok , herkes ikileme düşebilir aslında bu konuda düşmemek gerek ama asla yargılayamaz kimse sizi , sizin kararınız siz uzulceniz veya mutlu olcaniz biz sadece dışarıdan görüpte yorum yaparız ama yalnis anlamayın, Allah size böyle bir mucize vermiş belkide sizin bu bir imtahaniz nice nice çocuk bekleyenler var sizin kendiliginizden olmuş, olsun kızınız ne güzel Bi abla olabilir onu düşünün Rabbim kimseye kaldıramayacak yükü vermez size layık görmüş ki böyle bir nimet vermiş bir bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren o orda organları olmada bile Allah oraya yollamış yani o Bi canlı lütfen güzel düşünün çünkü Allah böyle bir nimet vermiş size eşinizle konuşun ve aldırmayın bence gelen nasibiyle gelir ❤️ ben hafta başında boş gebelik geçirdiğimi öğrendim hala o kadar üzgünüm ki anlatamam yerinizde olmayı bile isterdim yani 2. Cocugum Bi anda olsun ona bile hayirli olduğu sürece razı olurdum çünkü evlad acısı bu normal birsey değil ilerde üzülürsünüz bence yinede sizin kararınız ama Allah size verdiyse bir bildiği var bence aldırmayın ikisinede çok iyi bakabilirsinz ❤️