sulekzl 25+5 Gece başlayan sancımlarımla bugün sezaryen oldum tam açılma ama bebek ters gelişmiş ve doktorun normal olsada sıkıntıya girer dedi bebiş başka İlde kuvezde Duaya ihtiyaçımız var
zeynozey sulekzl Allah sağ salim kavuştursun kuzum🤲🏻 savaşçı minik beden bunun üstesinden gelir ve evine sağlıkla döner Allahın izniyle ☺️💐
1palyaco sulekzl Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip eder dua edeceğim . Stres yapmayın hisseder bunu sakin olun enerjiniz ona da gitsin kavuşacaksınız en güzel şekilde 💜
Dmt0 sulekzl Allah yardımcınız olsun, bebeğiniz eminim ki çok güçlüdür. En kısa zamanda, sağlıkla kavuşursunuz İnşallah 😊
zeynozey sulekzl oy kuzum biliyorum bu süreçleri, ilk oğlumda küvezdeydi hastalıklarından dolayı, aklımız hep ondaydı ne uyuyoduk ne yiyoduk.. zor süreçler Allah kolaylık versin tez zamanda sağlıkla kavuşun🫶🏻
eylulmihrasmom sulekzl Rabbim yardımcınız olsun insallah hiç kötü düşünmeyin 24 yaşam sınırı sayılıyor sizin 26 olmuş neredeyse Allahın izniyle sağlıkla kavuşursunuz insallah ben de 25+5im şu an açılmam var suyumun bi kısmı geldi hastanede yatıyorum Rabbimden ümit kesilmez 🤲🏻🤲🏻
sulekzl eylulmihrasmom Allahım tam vaktinde kucağına almayı nasip etsin ben anlayamadım ki sabah karşı başladı iç çamaşırım ıslanıyodu ben idrar galiba dedim sonra akıntı geldi hastaneye geldim doğum başlamış buna şükür hamdolsun iyiyim sizde inşallah güzel haberler alırsınız
Pamuk sulekzl Yaşam sınırı 500 gr sizin bebisiniz çok çok fazladır.Allahin izniyle hersey güzel olacak🙏🌸
sulekzl Pamuk yaa bizimki 800 grm mı öyle demiş doktor Allahım herkesin bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin O kadar varlık içinde paranın suan hiçbir faydası yokmuş onu anladık Halbuki eşyaları yetişmeyecek diye düşünceler vardı Hersey sağlıkmış
prematureanne02 sulekzl Hiç korkmayın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Bende 23+3 te doğum yaptım bugün 45. Gün yavaş yavaş büyüyor bebeğim. Süreç uzun ve zorlu ama sizin hep sağlam durmanız gerekiyor.
Seyma5050 prematureanne02 23+6 doğum yaptım 2 saat yaşadı bebeğim ve kaybettim 😔inşAllah sağlıkla büyür rabbim kimseye yaşatmasın 😢
neslisahctnky-554 sulekzl sağsalim kucağınıza alıp evinşze getirirsiniz bebişinizi inşallah Rabbime sığının içinizi ferah tutun her gün bol bol dua edin 🤲🤲
Trldyg Sağ Salim kucağıniza alırsınız inşallah , bunun üzerinden gelir güçlüdür o🥹 stres yapmayın, tez zamanda kavuşursunuz inşallah 🤲
Geces sulekzl Yaşadığın duyguyu kalbimden hissettim. Benim bebeğimde şuan küvezde 3 hafta oldu ilk günler çok zordu çok kötüydü ama geçiyor korkma herşeyi söyleyecekler umudunu kaybetme onlar çok güçlü senin karnındaki gibi büyüyecek sen süt ver şifa olsun yavruna yolun uzun ama sonu çok güzel olacak emin ol Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏
sulekzl Geces Ben Muş’ta bebiş Elazığda arıyacaklar ona göre süt götüreceğim bugün denedik ama gelmedi yemek yemedim ondan galiba Gaz çıkışı olmadı halen