Halime_td Gebelikte miğde bulantısı için doktor prilam verdi gece aç karnına 2 tane ama benin bulantım akşam üstü oluyo . Sabah veya akşam aç karnına içen varmı nasıl kullanıyosunuz
ggelen Halime_td akşam 2 sabah 1 öğle 1 olarak dozunu ayarlayabiliyorsunuz günde 4 tableti geçmemesi lazım sadece🌸
Elenora Halime_td gece içiyorsun ki sabah etkisini göstersin onun özelliği o bende o şekilde kullanıyordum ama sabah kötü olduğum için doktor önerisiyle ayrıca zofer de kullanıyordum
Zehouu Halime_td 36 haftalık hamileyim prilam olmadan asla yapamıyorum ben gece bir tane alıyorum baya etkili oluyor gece almak gündüz almaktansa günde 4 kadar kullana bilirsin demişti doktor bana
Miamor0121 Bende kullanıyorum bana da gece uyumadan aç karınla iç demişti ben bir iki defa sabah denedim ama gece verdiği etkiyi vermedi canım
Miamor0121 Elenora ya ilac sende uyku yapıyomu ben ictigimden beri sabah 10 11 kadar uyuyorum uyanincada vucudum uyusuk ve agiz kurulugu cok oluyor sende de oldumu acaba
Elenora Miamor0121 ben saat 13 ve 14 lere kadar uyurdum acıkınca uyanırdım 🤣 çok acıkınca aç karna kusardım çok acıkmamak lazım akşam da erken uyurdum genel de uyku yapar o iyi birşey bence 🥰
Miamor0121 Halime_td ya benimde iki tane icmeme ragmen gun icinde yine bulantim oluyor icmedigim gibi degil ama o kotu etki var yine
Miamor0121 Elenora Kotu bi etki degilse iyi zaten normalde uyuyamiyorum gecede cok sık uyanıyorum yarim yamalak uyku hallerim var 🤭
Alif63 Elenora çocuğu olan anne için değil bence çünkü uyuyorsun bazen öyle bir uyku yapıyor ki insan dönmüyor bile çocuğum üstünü açıyor falan zorlanıyorum ben açıkçası
Poncikpanda Halime_td zaten 4 e kadar kullanılabiliyor doktorum soylemisti bana sabah bir ac öğlen bir ac akşam da yatmadan iki tane sizd3 öyle kullanın isterseniz
Alif63 Halime_td sen gel bide o sürede çektiklerini sor 26. Haftadaki hala kusuyorum prilama bağlı olmuşum ve onsuz nasıl kusuyorum anlatamam🙄 korkuyorum doğumdan sonra bağımlı olurum diye🫠🙄
Hnd3535 Halime_td bana sabah akşam şeklinde yazmıştı önceki gebeliğimde. Bende sabah 6 gbi uyanıp 1tane içip yatıyorm uyku yapıyor cnkü
Yagmurr8 Halime_td gece aldınız mı ertesi gün geceye kadar sizi koruyor. Ben ilk zamanlarda günde 4 tane içiyordum ilk başladığımda ilk 4 gün bu şekilde içtim sonra akşam bir tane ya da sabah bir tane şekilde devam ettim. Gün geçtikçe bir tane içiyordum ve beni 2 gün kurtarıyordu.