Nurscl06 Kızlar bugün 38 +0 oldum ve kasılmalar arttı sıklığı çoğaldı ve artık can yakiyor nolrmal mi bu ??
Gmz5560 Nurscl06 kendini kontrol et canım bu kasılmalar kaç dk aralıklarla 10 dakikada 1 olursa hemen git acile ben 38+0da doğum yaptım o şekilde anladım
Nurscl06 zeynozey dakika tutmadım kuzum ama gün içinde gerçekten çok sıklaştı acı veriyor bir yere toplanıyor acıtıyor. Devlet takipliyim Gitsem doktor nie geldin bu sebeple mi geldin der die gitmedim
zeynozey Nurscl06 yok kız acilden giriş yap, bende devlete gidiyorum. Ağrım var de nst alırlar vajinal bakar
Nurscl06 Elif2230 canım bebek bir yere toplanıyormuş gibi oluyor sem sert ve can acıtıyor göbeğim sağ tarafa kayıyor 🥺
Nurscl06 Milen7 yok canım 10 dakikaya inmedi şuan iyiyim kasılma olunca bu aşağı kemiğe de baskı hissediyor musun peki
summersu @Nurscl06 kasılmalar 3-5 dakikada 1 olacak hale geldiğinde hastaneye başvurmalısınız. Düzensiz kasılmalarda maalesef çoğunlukla doğum başlamamış oluyor süreç uzuyor
Gmz5560 Nurscl06 evet kuzum 38+0da doğum başlamıştı kalp rahatsızlığım olduğu için sezeryanla aldılar 18 gün oldu
Nurscl06 Gmz5560 çok geçmiş olsun. Oy bebisi kokla yerime şimdi mis gibi kokuyordur rabbim banada nasip etsin yavruma sağlıcakla kavuşmayı. Hangi ildesin