Merhaba güzel anneler ve anne adayları🌸
3 Temmuz da doğumum gerçekleşti spinal mi genel anestezi mi arasında kalmıştım çünkü 2 yıldır panik atak hastasıyım o an olacaklardan korktum ama sonra bu anı bir daha belki bir kere daha yaşarım diye kaçırmak istemedim ve doktorumun tavsiyesiyle spinal anestezi ile doğumum gerçekleşti. Sabah işlemler vs yapıldıktan sonra hemşire damar yolu açtı ve saat 12 de ameliyathaneye indirildim. Sonra belime iğne ve sonda takıldı. En büyük kaygım hareketleri hissedecek olmamdı. Evet hissettim ama hep kendime dolgu yaptırdığımız da da orda bişeyler yapıldığını hissediyorsun diye telkinde bulundum. Gerçekten öyle de oldu🥰
Ameliyata başladıktan 8 dk tahminimce bebeğimin sesini duydum dünyanın en en güzel şeyiydi. Direk yanıma getirdiler o anı yaşamak dünyanın en güzel duygusuydu sonra geri kalan işi hallettiler yanımda bebeğimi giydirdiler. Onlar benle uğraşırken ben bebeğimi izledim. 40 dk sonra odaya çıkardılar 6 saat sonra yürütmeye başladılar. İlk kalkış zordu evet ama ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk iyileşiyorsunuz kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum yürümeye bakın 3. Günde evimi süpürmeye bile başladım çünkü benden tavsiyeler bu kadar 🤍
Birde hamilelikte vs yaşadığım kaygılar sonrasında hepsi son buldu güzel anneler bu bir süreç ve her anın tadına varmaya bakın💓