Mommybabyy MerveTeyze İnşallah şimdi iyidir anneniz covid dönemi bütün herkesi çok yıprattı şuanda da doktorların tükenmişliğini biz çekiyoruz iyi olan doktorlar şuan özele geçti zaten ben onlara gitmeyi düşünüyorum genede Allah aratmasın ama düşürmesinde
MerveTeyze Mommybabyy aynen öyle amin canım bende Burhaniye ile Atatürk şehir hastanesi arasında kaldım normal doğum olacaksa yok sezaryen ise zaten belli körfeze gideceğim
Hlybkr MerveTeyze Ayvalık Edremit’ten betermiş. Öyle duydum ama hiç gitmedim. Edremit’te Ayşe demirdöken Tezcana gidiyorum ondan memnun kaldım.
Hlybkr MerveTeyze Burhaniye devlette Aylin kurtali vardı hala aynıysa çok kötü kesinlikle odasının önünden bile geçilmez. Hiçbirşey söylemiyor ultrasonda baktı kendi kendine ben bekledim bişeyler söylesin iyidir öyledir şu kiloda falan diye ses çıkarmadı kalktı gitti masasına oturdu. Ne kalp atışını dinletti ne bişey. Hiç bişey söylemediniz dedim. Ben gördüm sıkıntı yok dedi sinirlendim çıktım odasından.
MerveTeyze Hlybkr yine o var başka da yok Edremit’e yeni hastane yapılmış olsaydı şimdiye kafam bu kadar karışmış olmayacaktı ama başlaması bizim doğumlar olduktan hemen sonra olacak sanırım ve kapsamlı bir hastane olacak ama bize ne fayda 😔 insanlar perişan oluyorlar burada hep 😒 en sonunda bir gün suyum gelecek artık oradan oraya koşuşturacağız herhalde eşimle ben Atatürk’e hiç gitmedim kadın doğuma direk doğum için giden oldu mu hiç ? Bi de bir gece mi kalıyoruz? Ben bir de çölyak hastasıyım Glutensiz besleniyorum evden çok ayrı kalmak da sıkıntı oluyor bana körfeze evim üç dk anca ama hem soygun yapıyorlar hem güven vermeyen bir hastane ebe hemşire olarak yoksa özeldeki doktorumdan memnunum sezeryan mecburi olacaksam gözü kapalı girerim yine de normal doğum yapma şansım varsa doğum sonrası daha az sorun yaşamak bebeğimle daha rahat ilgilenmek için normali istiyorum ama anladım ki Edremit’te normal doğum yapmak zormuş :(
Hlybkr MerveTeyze bence suyun gelince önce Edremit devlete git orda bi kontrol etsinler. Doktorum şehir hastanesinde de. Yola gidip gidemeyeceğin konusunda gidebilirsin derseler şehir hastanesine gidersin orda yaparsın doğumunu yetişemezsin derseler de Edremit’te yaparsın. Ben bu şekilde yapacağım. Ama en az 1 kere de olsa şehir hastanesinde muayene olmanı tavsiye ederim hastaneye girişinin olması açısından. Gidersen burda doğum yapacağım doktorum da şu kişi dersen daha iyi oluyor. Edremit için de Yani Edremit’te doğum yapanlar var sonuçta ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum ama işin içinden ben de çıkamıyorum 39+3 olduk karar veremedik
Hlybkr MerveTeyze Edremit Burhaniye havran ayvalık gömeç 5 tane dip dibe ilçe var toplasan hepsi birbirine 15 dk uzaklıkta ama bir tane düzgün hastane yok. Bu kadar özensizlik olmaz sağlıkta bilmem neyi aştık falan konuşanlar gelsin buraya baksın sonra karar versinler. Öyle bi projeden haberim yok ama yapsınlar yeter ki 2-3 sene de olsa ömrümüz artık burda geçecek buralı olduk en azından geç olur iyi olur. İnşallah yaparlar
MerveTeyze Hlybkr söylediğin mantıklı olabilir ilk Edremit’e gitmek ve öncesinde Atatürk’e gidip hem kayıt açtırıp hem ortamı bir görmek o gün geldiğinde de duruma göre bakılır artık Yeni hastanenin yeri belli mevcut devlet hastanesinin hemen arkasında ilerisinde imar durumu da verildi yer konusunda herşey hazır ama ya bütçe yok yada söylentilere göre Ekim Kasım sonrası başlayacak bir başlarsa artık inşaat sektörü oldukça hızlı çok uzun sürmez bence nasip olursa ikinci çocuk olursa yetişir en azından
Hlybkr MerveTeyze şehir hastanesinde muayene için gidersen simge tezel Yozgat’ı öneririm 5 ay ona gittim çok memnundum. İkinciyi düşünürsem ve hastane yapılmış olursa o zaman tercih ederim artık 🙂 birinciden geçti 😊
poyrazin_annesi28 MerveTeyze Aminnn ❤️ Sezeryan oldum. Takipli hastası değildim ona rağmen çok ilgiliydi doktorum. Ebeler ve diğer personeller de gayet ilgililerdi. Sorun yaşamadım. 48 saat dolunca çıkış yaptım hastanrden
MerveTeyze poyrazin_annesi28 maşallah kuzum bebeğine bir ömür sağlık mutluluk huzur diliyorum cevap için teşekkür ediyorum normal doğumda bir gece mi kalınıyor onu biliyor musun bir de ben devlet memuruyum ekstra bir ödeme yine de çıkıyor mu odalar iki kişilik mi
poyrazin_annesi28 MerveTeyze Aminn cümlemizinkine inşallah 🌸 Normal doğum 1 gece kalınıyor. Odalar 2 kişilik ama yanınıza insan gelmezse şanslısınız. Ödeme konusunda hiç ödeme yapmadık eğer onu soruyosaniz
tatlibebegim_ AslanMerak şuan üni hastanesine gidiyprum eskide şehire gidyodum çağla bahara hiç bir şekilde adam akıllı tedavi uygulamıyolardı üni hastanesine gittim hemen başladılar tedaviye
yenianne99 benim doktorum Simge Tezel Yozgat’tı. O kadar memnun kaldım ki, çok güzel ilgilendi benimle. Zaten görünce içim ısındı, her konuda çok güzel detaylı bilgi verdi.İyi ki Simge hocama gitmişim