Afzv Bebek bezi önerilerinizi alabilir miyim Birde 1 numara kaç adet alınmalı ortalama Bilgisi olan lütfen cevaplar mı 🫶🏻
MasalAlparslanMom Afzv ilk doğumda 1 numara 120 tane falan almıştım, kızım 3,300 Gr doğmuştu 40 tane kadarlik kısmını başkasına vermiştim birden küçüldü. Şimdi ikinci hamilelegim 80 li 1 paket aldım,2 numara almadan 3 numara aldım stokladim
Daisy0000 Afzv Sleepy bio natural almıştım,hem pişik yaptı hemde cırtları hiç sağlam değil çıkıyor.Allahtan stok yapmamıştım elimde patlarmış . Molfixe geçtim çok memnunum.Maddi durumunuz ortalama ise molfix,maddi olarak imkanınız genişse prima alın derim
Afzv MasalAlparslanMom çok mantıklı dimi bende öyle duymuştum ondan dolayı 88 li bi paket alayım 1 numara diye düşündüm 2 numara da 2 paket sonra 3 stoklayım diye düşünüyorum
Aysee1123 Afzv 3 paket alınabilir 88 liden alcaksanız. İlk zamanlar günde 6-7 adet gidiyor diyorlar. 40 ı çıkına kadar yeterli olur. Arkadaşımdan biliyorum elinde 300 adet falan 1 numarası vardı molfix 1,5 ay rahat kullandı çünkü rahat oldu. Sonra 2 ye geçti
MasalAlparslanMom Afzv 1 numarayla 2 numara arasında fark yok gibi bişey ama markadan markaya da kalıplar farkediyo ben 1 numara Prima,2 numara Molfix almıştım ilk doğumda. Primanin 1no.ile molfixin 2 no aynı denecek kadar olduğunu kullanırken farkedebildim