tgbtmzl Arkadaşlar Merhaba geçen hafta boşluk ağrısı ile doktora gittim doktor tüm baton USG istedi 2 böbrekte 6mm taş ve birde kanala düşen 8 mm de bir taş varmış kanaldaki ağrı yapıyormuş hamilelikte önce hiç taş filan yoktu ama çok agrilarim oldu doktor dayanamassan idrardan stent takariZ ama oda kesin çözüm olmaz dedi ve bunun bir çok riski olduğunuda belirtti erken doğum olabilir bebeği küçük olduğu için kaybedebiliriz bebeği dedi stenti vücut kabul etmeyebilir diye bir sürükötü şey söyledi egerki taktirmazsamda böreğin buna 20 gün dayanacagini ve snra iflas edeceğini söyledi ne yapacağımı şaşırdım hamile olmasaymisim çoktan dusururdun bebek hareket ettikçe taşı oynatiyor ve senin ağrın oluyor dedi dün tekrar gittim bu seferde kasigima kadar düşmüş ama aynı şeyleri tekrar söyledi sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Snybyk tgbtmzl Çok geçmiş olsun canım bende de aynı sorun var bol bol su içmen lazım çok ayakta kalmaman lazım üşütmemen lazım mutlaka ve kendini mümkün olduğunca strese sokmamaya çalış o zamanda ağrın olur
Snybyk tgbtmzl yok söylenmedi ama ilk böbrek genişlemesi var dediler çok sancılanıyordum kimse taş olduğunu bilemedi acile gittiğimde yaşlı bir doktor vardı o dedi taş var diye yapacak birşey yok dedi bebek doğduktan sonra çaresine bakabilir dedi
tgbtmzl Sanada geçmiş olsun canım ben devlet hastanesine gittim doğumdan snra dedi özelde böbrek iflas eder dedi napcagimi şaşırdım taktirsam bir dert ttaktirmasam diğer dert
Snybyk Inşallah gerek kalmaz ama kendine çok dikkat et ağrısı çok fena biliyorum kendini mümkün olduğunca üşütmemen lazım kaç haftalıksın canım
tgbtmzl Sürekli ağrı kesici ve serumlarla 2 hafta idare ettim kasigima kadar düştü allaha çok şükür ağrım yok oldu şuanda 36+1 Günlüğüm doğumdan snra tedaviye başlıcaz artık