123Hamis123 https://www.hizliresim.com/7frj4e2 Sizce bu yatak nasıl modeli yada yatağı markayı bilen öneren var mı?
beyzacmvrc 123Hamis123 kullanıyorum memnunuz aynu markanın bebek arabasını da aldık oda mükemmel kaymak gibi gidiyo yolda 😊
mamacita_ 123Hamis123 bende bu model aldım kurulumu ve toplamasi çok kolay ilk kurarken biraz kafanız karışabilir ama kolayca çözersiniz sonra sadece ilk biraz kokuyo bi kaç gün açık bırakınca kokuda çıkıyor
zeynozey Alizee kurulumu kolay kız sağdan soldan çekiyon kuruluyo😅 YouTube dan videolarına bakabilirsinn
Serennityyy 123Hamis123 bende aldım bu markanın park yatağını gerçekten kurulumu falan da kolay ve güzel kaliteli bir ürün
Serennityyy 123Hamis123 ben mağazadan aldım yatağı hediye etmişlerdi kampanya varmış tek sorun tek bir tane mağazaları var o da Güngören tarafların da bir avm de ama online dan da alışveriş yaptım sağlam ve güzel geliyor hatta 2 günde gelmişti ☺️
Busra-1601 123Hamis123 ben de altim ama 5in 1 aldim benimki anne yani olmuyor ama cok kaliteli ve çok güzel senelerce kullanır yatak içinde geliyor ayrıca evet
benaslindayohum 123Hamis123 ben bu markanın mama sandalyesini kullanıyorum sonradan masa sandalye olan cinsinden maşallah taş gibi kızım 2 yaşında kardeşi de nasiplenicek bu gidişle 😁