Merard 35 haftalığım inanılmaz mide yanmam var asla yemek yiyemiyorum rennie şurup var içince etki var ama bir saat sonra yine aynı sizler de başka cozum var mı ? Bide geceleri baldirlarim ve el bileklerim damarları şişiyor sanki
peri5860 Merard benim de yanıyordu şimdi dondurma aldım kendime hafifledi yeni denedim bunu da. Sade soda salatalık da iyi geliyor şu an 32+6 haftalık gebeyim 🙄 ve 11. Haftamdan beri aynı. Gaviscon şurup daha iyi ikisini de kullandım gaviscon iyi geliyor
EsraKadir-25 Merard aynı sıkıntılar bende de var midemden mahvoluyorum her akşam yemekten sonra sade bir soda içiyorum gece uyandıkça da soğuk süt içiyorum iyi geliyor el ayak uyuşmasına da magnezyum başlattı doktorum deneyin belki size de iyi gelir
Gmz5560 Merard gaviscon pembe şurubu dene istersen bende rennie kullanmıştım fayda etmedi gaviscon iyi gelmişti
cokkasmabeabi Merard gaviscon iyi geliyor ya. Ben de bugün sinirlendim aşırı yandı midem gaviscon ferahlatti
1prensesannesi_ Merard canım bnde gavisgon şurup ve sade maden suyu içiyorum mide yanmam geçiyor tavsiye ederim etkisi çok oluyor ☺️
yesimarin62 Gasvin şurup bıraz daha iyi digerlerine göre :) en iyi çözüm buz yemek 🤣🤣🤣hiç yapmam dedigim şeyi yaptm ve gercekten işe yaradı 😮