Betulhdvrd Kızlar Allah izin verirse doğum yaptığımda ilk bebegim daha 1 yaşında olacak. İkisi de çok küçük daha malum. Bebek arabası ikiz bebek arabası mı tercih etmeliyim kullanan var mı ya da yaş farkı böyle az olunca farklı ne tercih ettiniz?
Denizim921 Betulhdvrd ikiz bebek arabası kullanımı çok zormuş çevremden de duyuyorum şuan bende ikiz hamileyim ama tercih etmeyi düşünmüyorum kapıdan geçme sorunu hareket etme güçlüğü oluyormuş
Betulhdvrd Denizim921 ya evet bunu ben de düşündüm tek başıma kullanmam özellikle zor olur diye. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
ggelen Denizim921 ben de ikiz bekliyorum baya araştırdım bu ikiz arabaları var istediğiniz zaman ayırabiliyorsunuz onlardan çok memnunlar genelde ondan alıcam sanırım sizde bi araştırın derim önlü arkalı olanlar ve ayrılmayanlar kullanışlı değil de bu ayrılan mantıklı baya
Denizim921 Betulhdvrd ben açıkçası tekli alma taraftarıyım bu teklilerin birazcık standartsan büyükleri var beni kurtaracağını düşünüyorum onlar yürüyene kadar
ggelen Betulhdvrd baya araştırdım 2 marka arasındayım bende Pıerre Cardin vovo bir de 4 baby ikiz bebek arabası
Tokatistanbul Kizlar bende iki bebek arabası var geçen sene almıştım kızım 2 yaşında kardeşi küçük diye oda binmek istemedi tekrardan tekli aldım düşünürseniz resim koyark dolap hesapinda da var
Tokatistanbul Kızlar bende ikiz bebek arabası var geçen sene almıştım kızlarım biri iki diğeri aylık di büyük kızım binmek istemedi eğer almak isterseniz dolap hesapim.var buraya resim koyabilirim 💕
ozzlemk Tokatistanbul bende ikiz bekliyorum araba arayışındayım resim koyar mısınız acaba? Bir de pusetleri var mı acaba
Tokatistanbul ozzlemk aslında daha kullanışlı yanyama sürmek daha zor çünkü AVM disarda çok fazla yer kaplıyor arka arkaya yerleri ayrı oluyor fazla yer kaplanıyor yinede siz bilirsiniz ❤️
Tokatistanbul Tokatistanbul eğer almayı düşünürseniz 1.900 veriyorum temiz korumalığını yağmurluğu var fazla kulanmsdim düşünürseniz wsapdan vidio atarım