Rana26 Eazraaa normalde 12 bin diye hatırlıyorum ama yanlışım olmasın bilgisi olan varsa net bi şekilde öğrenin derim ☺️ nehir Hanım çok tatlı ve çok bilgili bi doktor ama kendinden emin bi doktor önemli benim için ondan tercih edeceğim inşallaah
Dml1234 peksimetya daha 2 gün önce gittim ve kadın dogum bölümünde nehir hanımdan başka kimse yoktu. Nts odası olmuş diger doktorun odası 🤷🏻♀️
peksimetya Dml1234 ha evet aynı koridorda değiller. Nehir hanım merdivenin sol tarafındaki koridorda, cemila hanım sağ taraftaki koridorda. Odaları yan yana değildi ben gittiğimde de. 10 gğn sonra istanbula döneceğim hemen gitmem lazım zaten bakalım 🤷🏻♀️
peksimetya Hllpmk evet ben gittiğimde de kapısında öyle yazıyordu zaten. Ki negir hanıma muayene olmadım cemila hanıma mıayene oldum. Ben zaten ilk sezaryen doğım yaptım. Şimdi 2.ye hamileyim garanti sezaryan diye rahatım 😅 asla ssvd düşünmüyorum 😳 muayene ücretlerinde zam olmuş mu acaba bilginiz var mı
Hllpmk peksimetya maalesef bilmiyorum benim özel sağlık sigortam olduğu için muayene fiyatları hakkında bilgim yok ama ssvd artık yapmamasına üzüldüm ben sırf o yüzden gidiyordum 😢