Senac1515 İlk gebeliğim olduğu için ve sağlık ocağınada herhangi bi bildirim yapmadığım için aşıdan haberim yoktu doktorumda birşey demedi malesef. 34. Haftamda haberim oldu, bi sakıncası olur mu aşı olmamamın aranızda olmayan var mı?
Busrayilmaz18 Senac1515 ben ilk gebeliğimde olmadım aynı sizn gibi sağlık ocagı aramadı bende bilmiodum sezaryn oldum, şimdi yine gebeyim ve yine olmadım doktoruma sordum amac yenidogano korumak evde dıgum yapmıcana göre bence cok gerekli değil dedi ve olmadım.
Merva95 Senac1515 beni en başta tetanoz aşısı olma diye uyardılar sağlık ocağında zaten aşı yoktu doktorumda söylemedi gidip olcan falan diye sormadı bile cuma günü Allah nasip ederse sezeryan olcam bende
Mgdk Senac1515 kuzenim olmadı sezaryen oldu sıkıntı yaşamadı. Ben de aşı bulamadım 10 gün önce sezaryen oldum şuana kadar bi sıkıntı görünmüyo
Irem97- Bende olmadım doktoruma sordum daha önce oldun mu dedi 2020 de oldum dedim o korur gerek yok dedi
Belinay_duam Bende olmadım haftaya sezeryan olcam doktorum istemedi olmamı bende kendim için korkuyorum olmadım diye bişey olur mu ki diye
2_evlatyolda Senac1515 ben oğlumda yaptırmadım riskli gebelikdi bi sorun olmadı dogum sonrası yaptırdım
Senac1515 Teşekkür ederim içim rahatladı biraz, inşallah aşı olan olmayan kimsede bi sorun olmadan sağlıklı doğumlar yaparız🙏🏼
Catmommy Çok çok elzem değil ama yenidoğanı da korumak için öneriliyor, gerçi hastane ortamları steril güvenli artık. Doğumdan sonra da isterseniz olursunuz kendinizi korumak için yine de. Ben tek doz olabildim 21. Haftamda. İkinci doza geç kaldım maalesef.
Senac1515 Catmommy evet bu hafta doktor kontrolum var zaten doktorumada söyleyeceğim yapılabiliyosa doğumdan sonrada yapılsın istiyorum
tlhmrv Senac1515 bn sağlık ocağına bildirmedim ilk hamileliğimde ve aşı da olmadım sezaryan doğum yaptım çok şükür bişey de olmadı . Şuan yine hamileyim ve yine olmadım olmicam